Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United The Academy
4-3-3 Tactiek silly walks
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
Cuffe met een harde bal richting middenveld. Głusejdo speelt de bal door. Dziwak met een sublieme pass. Ançay heeft problemen om de bal te vangen. Ançay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Krogsæter is nu in balbezit. Krogsæter geeft een lange en hoge pass. Schönholzer heeft problemen om de bal te vangen. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Krogsæter geeft de bal voor. Luchs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ançay speelt de bal door. Ursprung heeft problemen om de bal te vangen. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Almirall speelt de bal door. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung passt de bal zonder na te denken. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak passt de bal met de wreef. Głusejdo speelt de bal door. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Amatrudo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ursprung de bal. Ursprung passt de bal met de wreef. Almirall is nu in balbezit. Almirall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Joliet probeert naar een medespeler te passen. Ledermann speelt de bal door. Głusejdo met een sublieme pass. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 62%, The Academy 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - The Academy 0:0

46e minuut.
Von Gunten komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Krogsæter geeft een hoge lob. Ursprung kopt de bal weg. Von Gunten is nu in balbezit. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Buitenspel voor Sutter. Goede buitenspelval van de verdediging. Ledermann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ursprung kopt de bal weg. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Cuffe bokst de bal weg.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Almirall neemt de hoekschop. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten schiet op doel. Cuffe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - The Academy 0:1

62e minuut.
Dziwak met een sublieme pass. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amatrudo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ursprung is nu in balbezit. Amatrudo geeft een lange en hoge pass. Daar is Almirall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Cuffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Von Gunten speelt de bal door. Ursprung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkhardt. Burkhardt krijgt een gele kaart. Ursprung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amatrudo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Cuffe met een harde bal richting middenveld. Dziwak kopt de bal weg. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Cuffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 67%, The Academy 33%.
Burnout United - The Academy 0:1