Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potoly Sporting Hönggsund
Centrocampo Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 29.6
formidable Schieten adequate
very good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Bolcas passt de bal in één keer door. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev passt de bal met de wreef. Komora is nu in balbezit. Komora schiet op doel. Botea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Belev heeft problemen om de bal te vangen. Noormann is nu in balbezit. Noormann passt de bal zonder na te denken. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez geeft een hoge lob. Botea bokst de bal weg.

7e minuut.
Botea trapt de bal weg. Warren kopt de bal weg. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini geeft de bal voor. Komora springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 1:0

10e minuut.
Belev met een sublieme pass. Warren met een sublieme pass. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Botea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 2:0

11e minuut.
Bramerini is nu in balbezit. Bramerini passt de bal met de wreef. Belev probeert naar een medespeler te passen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. Botea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Komora rent richting de bal. Komora passt de bal zonder na te denken. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Botea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 3:0

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Botea niet meer kan verder spelen. Marcodona komt het veld opgelopen.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Josephson trapt de bal weg. Belev kopt de bal weg. Warren geeft de bal voor. Komora springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Komora passt de bal met de wreef. Marcodona met een sublieme pass. Warren kopt de bal weg. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Marcodona bokst de bal weg. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 4:0

28e minuut.
Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Warren passt de bal in één keer door. Komora is nu in balbezit. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 5:0

30e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak passt de bal in één keer door. Učur onderschept slim de pass. Bak rent richting de bal. Bak schiet op doel. Josephson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Deux speelt de bal door. Daar is Lacorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacorte speelt de bal door. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 6:0

33e minuut.
Bramerini onderschept slim de pass. Bramerini probeert naar een medespeler te passen. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 7:0

38e minuut.
Komora kopt de bal weg. Deux is nu in balbezit. Bramerini begaat een overtreding. Bramerini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 24%, Sporting Hönggsund 76%.
Potoly - Sporting Hönggsund 7:0

46e minuut.
Noev is nu in balbezit. Noev passt de bal zonder na te denken. Belev probeert naar een medespeler te passen. Komora heeft problemen om de bal te vangen. Komora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Warren de bal. Warren geeft een lange en hoge pass. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 8:0

50e minuut.
Bischoff geeft een hoge lob. Inworp. Komora met de inworp. Belev geeft een lange en hoge pass. Bramerini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 9:0

51e minuut.
Lacorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacorte passt de bal zonder na te denken. Warren geeft de bal voor. Komora krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 10:0

60e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. Sutter heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Warren rent richting de bal. Warren passt de bal zonder na te denken. Komora rent richting de bal. Bramerini rent richting de bal. Bramerini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Warren probeert naar een medespeler te passen. Bischoff rent richting de bal. Bischoff passt de bal in één keer door. Bramerini rent richting de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sutter geeft een lange en hoge pass. Belev heeft problemen om de bal te vangen. Belev passt de bal zonder na te denken. Komora is nu in balbezit. Komora draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Warren met de inworp. Bolcas is nu in balbezit. Bolcas geeft een hoge lob. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rodriguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Belev speelt de bal door. Bramerini heeft problemen om de bal te vangen. Komora is nu in balbezit. Komora schiet op doel. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Komora haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert naar een medespeler te passen. Lacorte kopt de bal weg. Bramerini probeert de bal met de borst te controleren. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Linker de bal. Komora rent richting de bal. Linker is nu in balbezit. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rodriguez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Linker de bal onder controle te krijgen. Belev probeert naar een medespeler te passen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Sporting Hönggsund 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 12%, Sporting Hönggsund 88%.
Potoly - Sporting Hönggsund 11:0