Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lindos Kickers FC Saufhampton
5 + 3 + 2 Tactiek supremeattack
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 40.7
very good Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Curci probeert naar een medespeler te passen. Sjekloća met een sublieme pass. Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chapuisat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Saufhampton 1:0

9e minuut.
Frutiger verovert de bal door een tackle van achteren. Frutiger geeft een lange en hoge pass. Chapuisat is nu in balbezit. Chapuisat schiet op doel. Wachaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Saufhampton 2:0

17e minuut.
Klungelig pakt Lubowicz de bal. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqubov passt de bal in één keer door. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... Wachaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chapuisat is nu in balbezit. Chapuisat haalt uit met een fantastische trap. Wachaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wachaczewski trapt de bal weg. Inworp. Crisinel met een snelle inworp. Sjekloća bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjekloća geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Horat is nu in balbezit. Horat speelt de bal door. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat schiet op doel. Wachaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Saufhampton 3:0

32e minuut.
Yaqubov probeert naar een medespeler te passen. Chapuisat probeert naar een medespeler te passen. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Wan kopt de bal weg. Sjekloća is nu in balbezit. Sjekloća geeft een lange en hoge pass. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Theiler de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... Wachaczewski bokst de bal weg. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Saufhampton 4:0

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wachaczewski niet meer kan verder spelen. Mihranyan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Frutiger passt de bal in één keer door. Horat rent richting de bal. Horat probeert naar een medespeler te passen. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yaqubov speelt de bal door. Chapuisat rent richting de bal. Lubowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lubowicz krijgt een gele kaart. Chapuisat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chapuisat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Saufhampton 5:0

44e minuut.
Curci rent richting de bal. Curci geeft een lange en hoge pass. Horat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 31%, FC Saufhampton 69%.
Lindos Kickers - FC Saufhampton 5:0

48e minuut.
Horat is nu in balbezit. Horat geeft een hoge lob. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat draait met de bal, schiet en ... Mihranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sjekloća is nu in balbezit. Sjekloća passt de bal met de wreef. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Mihranyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Saufhampton 6:0

53e minuut.
Eiger is nu in balbezit. Eiger geeft een hoge lob. Horat kopt de bal weg. Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov haalt uit met een fantastische trap. Mihranyan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chapuisat kopt de bal weg. Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Peters rent richting de bal. Theiler onderschept slim de pass. Theiler draait met de bal, schiet en ... Mihranyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chapuisat heeft problemen om de bal te vangen. Yaqubov rent richting de bal. Yaqubov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Sjekloća met de inworp. Theiler rent richting de bal. Theiler geeft een lange en hoge pass. Chapuisat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Theiler is nu in balbezit. Yaqubov is nu in balbezit. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Mihranyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Crisinel passt de bal zonder na te denken. Sjekloća is nu in balbezit. Sjekloća probeert naar een medespeler te passen. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilev de bal onder controle te krijgen. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqubov passt de bal met de wreef. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Saufhampton 7:0

78e minuut.
Curci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilev is nu in balbezit. Ilev geeft de bal voor. Sjekloća kopt de bal weg. Daar is Theiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ilev speelt de bal door. Gorbói rent richting de bal. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Horat passt de bal met de wreef. Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat geeft een hoge lob. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Saufhampton 8:0

84e minuut.
Horat met een sublieme pass. Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov passt de bal zonder na te denken. Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 27%, FC Saufhampton 73%.
Lindos Kickers - FC Saufhampton 8:0