Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebnat Verächtliche Büffel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Jermini probeert de bal met de borst te controleren. Silberbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbach speelt de bal door. Forte heeft problemen om de bal te vangen. Forte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbach verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmen rent richting de bal. Silberbach verovert de bal door een tackle van achteren. Silberbach geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Schwegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silberbach onderschept slim de pass. Silberbach speelt de bal door. Forte rent richting de bal. Forte schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Verächtliche Büffel 1:0

24e minuut.
Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert La Placa de bal onder controle te krijgen. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Silberbach is nu in balbezit. Fink verovert de bal door een tackle van achteren. Fink passt de bal zonder na te denken. Kobel rent richting de bal. Kobel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Graf geeft de bal voor. La Placa kopt de bal weg. Fink heeft problemen om de bal te vangen. Silberbach onderschept slim de pass. Silberbach haalt uit met een fantastische trap. Rum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schwegler heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jermini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tochtermann probeert naar een medespeler te passen. Silberbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink is nu in balbezit. Silberbach verovert de bal door een tackle van achteren. Silberbach schiet op doel. Rum bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Verächtliche Büffel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat 34%, Verächtliche Büffel 66%.
Ebnat - Verächtliche Büffel 2:0

47e minuut.
Schwegler geeft de bal voor. Inworp. Hafner met de inworp. Silberbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbach geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forte is nu in balbezit. Forte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Verächtliche Büffel 3:0

55e minuut.
La Placa kan de bal niet met de borst controleren. Jermini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini begaat een overtreding. Mini krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Jermini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jermini geeft een hoge lob. Schläppi rent richting de bal. Schläppi passt de bal zonder na te denken. Kobel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kobel probeert naar een medespeler te passen. Silberbach rent richting de bal. Silberbach probeert naar een medespeler te passen. Forte bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte haalt uit met een fantastische trap. Rum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat 46%, Verächtliche Büffel 54%.
Ebnat - Verächtliche Büffel 3:0