Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dribbelnde Heulsusen Rotor Lavorgograd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 26.2
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Peter is nu in balbezit. Malz onderschept slim de pass. Malz geeft een hoge lob. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Reusser is nu in balbezit. Knecht verovert de bal door een tackle van achteren. Knecht passt de bal in één keer door. Colombo rent richting de bal. Colombo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mitreski geeft een hoge lob. Graber kopt de bal weg. Mast probeert de bal met de borst te controleren. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dribbelnde Heulsusen 46%, Rotor Lavorgograd 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dribbelnde Heulsusen - Rotor Lavorgograd 0:0

55e minuut.
Uhlmann is nu in balbezit. Uhlmann geeft een hoge lob. Daar is Mast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graber bereikt de bal nog maar net als eerste. Graber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Keppler probeert naar een medespeler te passen. Mast speelt de bal door. Knecht heeft problemen om de bal te vangen. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo schiet op doel. Schminker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Colombo is nu in balbezit. Colombo passt de bal in één keer door. Graber is nu in balbezit. Graber schiet op doel. Schminker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribbelnde Heulsusen - Rotor Lavorgograd 0:1

70e minuut.
Daar is Graber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Keppler is nu in balbezit. Colombo onderschept slim de pass. Colombo draait met de bal, schiet en ... Schminker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribbelnde Heulsusen - Rotor Lavorgograd 0:2

72e minuut.
Knecht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vatter komt het veld opgelopen. Kuchen met een sublieme pass. Rotanzi rent richting de bal. Rotanzi passt de bal zonder na te denken. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Maibach speelt de bal door. Rotanzi is nu in balbezit. Rotanzi passt de bal zonder na te denken. Kuchen rent richting de bal. Kuchen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribbelnde Heulsusen - Rotor Lavorgograd 1:2

81e minuut.
Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlmann rent richting de bal. Uhlmann passt de bal met de wreef. Colombo rent richting de bal. Colombo schiet op doel. Schminker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribbelnde Heulsusen - Rotor Lavorgograd 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dribbelnde Heulsusen 48%, Rotor Lavorgograd 52%.
Dribbelnde Heulsusen - Rotor Lavorgograd 1:3