Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Kronen Rennende Pizzen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Reist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Reist schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reist krijgt een gele kaart. Zellweger raakt geblesseerd tijdens het duel. Inhauser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kronen - Rennende Pizzen 1:0

20e minuut.
Krähenbühl passt de bal met de wreef. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht geeft de bal voor. Klungelig pakt Raaflaub de bal. Raaflaub geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zellweger is nu in balbezit. Reist onderschept slim de pass. Reist met een sublieme pass. Glauser is nu in balbezit. Glauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vereinigte Kronen - Rennende Pizzen 1:1

24e minuut.
Muff kopt de bal weg. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger passt de bal zonder na te denken. Glauser rent richting de bal. Glauser schiet op doel. Zanetti bokst de bal weg.

29e minuut.
Teufel geeft een hoge lob. Oehrli probeert de bal aan de voet te houden. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kronen - Rennende Pizzen 2:1

30e minuut.
Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist passt de bal met de wreef. Glauser rent richting de bal. Glauser haalt uit met een fantastische trap. Glatz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vereinigte Kronen - Rennende Pizzen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kronen 44%, Rennende Pizzen 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Kronen - Rennende Pizzen 2:2

48e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung geeft een lange en hoge pass. Daar is Kernen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bundi onderschept slim de pass. Bundi schiet op doel. Häny bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kronen 41%, Rennende Pizzen 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Kronen - Rennende Pizzen 2:2