Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gurtenwald Dribbelnde Heulsusen
Fluegel Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki schiet op doel. Berisha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Zio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - Dribbelnde Heulsusen 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peter met een snelle inworp. Izzo rent richting de bal. Rotanzi onderschept slim de pass. Rotanzi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Swoczyna kopt de bal weg. Daar is Keppler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detyniecki is nu in balbezit. Di Zio is nu in balbezit. Di Zio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - Dribbelnde Heulsusen 2:0

30e minuut.
Kuchen speelt de bal door. Keppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Detyniecki zijn tegenspeler op de grond. Detyniecki krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Detyniecki is nu in balbezit. Knecht met een sublieme pass. Parreira rent richting de bal. Parreira geeft de bal voor. Di Zio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vitti is nu in balbezit. Vitti geeft een hoge lob. Di Zio is nu in balbezit. Di Zio schiet op doel. Schminker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - Dribbelnde Heulsusen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gurtenwald 36%, Dribbelnde Heulsusen 64%.
FC Gurtenwald - Dribbelnde Heulsusen 3:0

46e minuut.
Todone komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Knecht geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - Dribbelnde Heulsusen 4:0

49e minuut.
Denicola passt de bal zonder na te denken. Vitti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vitti probeert naar een medespeler te passen. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone geeft een lange en hoge pass. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - Dribbelnde Heulsusen 5:0

57e minuut.
Vitti met een sublieme pass. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki passt de bal met de wreef. Todone rent richting de bal. Todone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Keppler rent richting de bal. Izzo verovert de bal door een tackle van achteren. Izzo passt de bal met de wreef. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Boillat met een harde bal richting middenveld. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo passt de bal met de wreef. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Vitti met een snelle inworp. Izzo geeft een hoge lob. Todone rent richting de bal. Todone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - Dribbelnde Heulsusen 6:0

88e minuut.
Kniaź speelt de bal door. Todone is nu in balbezit. Boillat is nu in balbezit. Todone verovert de bal door een tackle van achteren. Todone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gurtenwald 27%, Dribbelnde Heulsusen 73%.
FC Gurtenwald - Dribbelnde Heulsusen 6:0