Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glatzesträhler Lozärn AU United
442_2 Tactiek S.P.E.R.E.B.Next
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 32.3
good Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Hennig verovert de bal door een tackle van achteren. Hennig passt de bal zonder na te denken. Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Seivittaro haalt uit met een fantastische trap. Klötzli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - AU United 1:0

4e minuut.
Charton passt de bal zonder na te denken. Mönch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mönch passt de bal met de wreef. Charton is nu in balbezit. Charton draait met de bal, schiet en ... Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Stute passt de bal zonder na te denken. Raimondi heeft problemen om de bal te vangen. Berner rent richting de bal. Berner geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Raimondi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Heinzelmann met de inworp. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute passt de bal met de wreef. Raemy rent richting de bal. Raemy geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Koller is nu in balbezit. Koller geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadži Marković met de inworp. Bujnowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jergovič onderschept slim de pass. Met opzet legt Raemy zijn tegenspeler op de grond. Raemy krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Poggioni met een sublieme pass. Daar is Hadži Marković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimondi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raimondi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Reber met een snelle inworp. Bujnowski met een sublieme pass. Seivittaro rent richting de bal. Seivittaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 61%, AU United 39%.
Glatzesträhler Lozärn - AU United 1:0

49e minuut.
Gauss is nu in balbezit. Bujnowski is nu in balbezit. Bujnowski passt de bal zonder na te denken. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jergovič geeft de bal voor. Inworp. Stute zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski probeert naar een medespeler te passen. Hennig is nu in balbezit. Hennig haalt uit met een fantastische trap. Klötzli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - AU United 2:0

86e minuut.
Stute zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raemy bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poggioni krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton verovert de bal door een tackle van achteren. Mönch is nu in balbezit. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 52%, AU United 48%.
Glatzesträhler Lozärn - AU United 2:0