Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Hunde spurs2023
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Mfumu is nu in balbezit. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mfumu onderschept slim de pass. Limbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ammann met een sublieme pass. Faller is nu in balbezit. Faller passt de bal zonder na te denken. Erni is nu in balbezit. Erni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Marcodona heeft problemen om de bal te vangen. Rattenjunge rent richting de bal. Rattenjunge probeert naar een medespeler te passen. Erni is nu in balbezit. Erni haalt uit met een fantastische trap. Pallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Widmer de bal. Rattenjunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattenjunge passt de bal zonder na te denken. Erni rent richting de bal. Erni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Hunde 61%, spurs2023 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Hunde - spurs2023 0:0

54e minuut.
Rattenjunge kopt de bal weg. Gloor speelt de bal door. Widmer heeft problemen om de bal te vangen. Erni is nu in balbezit. Erni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Hunde - spurs2023 1:0

57e minuut.
Fahrni controleert de bal met de borst. Erni rent richting de bal. Rattenjunge is nu in balbezit. Rattenjunge schiet op doel. Pallas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Hunde - spurs2023 2:0

75e minuut.
Costantino geeft de bal voor. Rattenjunge is nu in balbezit. Widmer is nu in balbezit. Rattenjunge onderschept slim de pass. Rattenjunge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Marcodona kopt de bal weg. Daar is Fahrni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erni rent richting de bal. Erni schiet op doel. Pallas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Hunde - spurs2023 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Hunde 34%, spurs2023 66%.
Magische Hunde - spurs2023 3:0