Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Ketten St.Galler Biber
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Piatti de bal. Qwaak rent richting de bal. Piatti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piatti krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nydegger met een sublieme pass. Tasic probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Reist de bal onder controle te krijgen. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Basler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux passt de bal in één keer door. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nydegger onderschept slim de pass. Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist begaat een overtreding. Buess is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bommel wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Basler passt de bal in één keer door. Hadorn rent richting de bal. Hadorn geeft een lange en hoge pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - St.Galler Biber 1:0

35e minuut.
Tasic probeert naar een medespeler te passen. Buess rent richting de bal. Buess passt de bal zonder na te denken. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Ketten 58%, St.Galler Biber 42%.
Tapfere Ketten - St.Galler Biber 1:0

47e minuut.
Nydegger kopt de bal weg. Fannin probeert de bal aan de voet te houden. Jäggi probeert naar een medespeler te passen. Domenig rent richting de bal. Domenig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bommel is nu in balbezit. Bommel passt de bal met de wreef. Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grimm de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - St.Galler Biber 2:0

53e minuut.
Piatti is nu in balbezit. Jauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti onderschept slim de pass. Piatti schiet op doel. Leu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasic met de inworp. Nydegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess verovert de bal door een tackle van achteren. Buess geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Domenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenig schiet op doel. Schädler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qwaak rent richting de bal. Qwaak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Qwaak speelt de bal door. Domenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenig verovert de bal door een tackle van achteren. Domenig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Reist met een snelle inworp. Jäggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäggi geeft een hoge lob. Domenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Ketten 36%, St.Galler Biber 64%.
Tapfere Ketten - St.Galler Biber 2:0