Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teufelskicker St.Galler Biber
Anfang Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Nydegger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macaluso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beer rent richting de bal. Beer haalt uit met een fantastische trap. Leu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teufelskicker - St.Galler Biber 1:0

11e minuut.
Jauner trapt de bal weg. Inworp. Macaluso met de inworp. Beer rent richting de bal. Beer haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nydegger met de inworp. Brodbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodbeck met een sublieme pass. Beer rent richting de bal. Beer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Leu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Brodbeck is nu in balbezit. Rolli verovert de bal door een tackle van achteren. Fannin begaat een overtreding. Rolli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rolli kan niet meer verder spelen. Rosano komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Zuber is nu in balbezit. Beer rent richting de bal. Zuber is nu in balbezit. Beer rent richting de bal. Beer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Casalini is nu in balbezit. Casalini geeft een lange en hoge pass. Daar is Grimm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brodbeck is nu in balbezit. Brodbeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist geeft een hoge lob. Beer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beer haalt uit met een fantastische trap. Leu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teufelskicker 23%, St.Galler Biber 77%.
Teufelskicker - St.Galler Biber 1:0

55e minuut.
Zuber verovert de bal door een tackle van achteren. Zuber geeft een lange en hoge pass. Jauner kopt de bal weg. Brodbeck is nu in balbezit. Brodbeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nydegger verovert de bal door een tackle van achteren. Nydegger geeft de bal voor. Inworp. Casalini met een snelle inworp. Fannin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nydegger kan de bal niet met de borst controleren. Beer rent richting de bal. Beer draait met de bal, schiet en ... Leu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teufelskicker 25%, St.Galler Biber 75%.
Teufelskicker - St.Galler Biber 1:0