Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kay FC Nova fc
442 Diamond Tactiek nimi
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Tervakangas is nu in balbezit. Tervakangas geeft de bal voor. Klungelig pakt Krumov de bal. Riflesso rent richting de bal. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tičić probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rycerz is nu in balbezit. Rycerz speelt de bal door. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso schiet op doel. Luna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ujvári heeft problemen om de bal te vangen. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz passt de bal met de wreef. Ujvári is nu in balbezit. Ujvári haalt uit met een fantastische trap. Luna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kay FC 29%, Nova fc 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kay FC - Nova fc 0:0

46e minuut.
Atanasiu komt het veld opgelopen. Hajduczek komt het veld opgelopen. Gołyga komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pulgarín passt de bal zonder na te denken. Huhmarniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Atanasiu zijn tegenspeler op de grond. Huhmarniemi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Huhmarniemi kan niet meer verder spelen. Pajunen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Carbol kopt de bal weg. Gołyga rent richting de bal. Gołyga passt de bal in één keer door. Monterroso rent richting de bal. Monterroso haalt uit met een fantastische trap. Luna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Monterroso kopt de bal weg. Gołyga rent richting de bal. Gołyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Monterroso rent richting de bal. Sádlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Monterroso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu met een sublieme pass. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga geeft de bal voor. Monterroso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sádlo onderschept slim de pass. Atanasiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atanasiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kay FC 29%, Nova fc 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kay FC - Nova fc 0:0