Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kay FC fc kultsue
442 Diamond Tactiek o442
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 52
formidable Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Ujvári kopt de bal weg. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu passt de bal in één keer door. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Collura bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbol begaat een overtreding. Collura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Collura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Semaver kopt de bal weg. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Palonsaari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kay FC - fc kultsue 0:1

9e minuut.
Daar is Carbol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbol probeert naar een medespeler te passen. Ujvári rent richting de bal. Ujvári schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Hajduczek met een snelle inworp. Daar is Carbol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbol geeft een hoge lob. Monterroso krijgt zijn hoofd ertegen. Jackiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kay FC - fc kultsue 1:1

18e minuut.
Ujvári onderschept slim de pass. Ujvári passt de bal in één keer door. Daar is Monterroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monterroso haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kay FC - fc kultsue 2:1

25e minuut.
Collura bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Monterroso heeft problemen om de bal te vangen. Monterroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lönnblad geeft een hoge lob. Inworp. Carbol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atanasiu geeft de bal voor. Monterroso krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Carbol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ujvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ujvári haalt uit met een fantastische trap. Lönnblad probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Berg is nu in balbezit. Berg geeft de bal voor. Inworp. Zabolotin met de inworp. Rycerz geeft een lange en hoge pass. Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Monterroso passt de bal zonder na te denken. Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Ujvári is nu in balbezit. Ujvári haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ujvári rent richting de bal. Ujvári passt de bal in één keer door. Atanasiu geeft een hoge lob. Monterroso maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Berg de bal. Jackiewicz bokst de bal weg.

42e minuut.
Pesämäki passt de bal met de wreef. Semaver rent richting de bal. Grzmot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grzmot krijgt een gele kaart. Semaver is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Semaver kopt de bal weg. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rycerz is nu in balbezit. Rycerz met een sublieme pass. Ujvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujvári passt de bal met de wreef. Monterroso is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kay FC 31%, fc kultsue 69%.
Kay FC - fc kultsue 2:1

52e minuut.
Vallinmäki onderschept slim de pass. Vallinmäki met een sublieme pass. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Pesämäki geeft een lange en hoge pass. Semaver maakt een snoekduik en kopt de bal. Palonsaari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Grzmot is nu in balbezit. Grzmot passt de bal met de wreef. Carbol speelt de bal door. Ujvári is nu in balbezit. Ujvári haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu passt de bal zonder na te denken. Rycerz is nu in balbezit. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso schiet op doel. Jackiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jackiewicz speelt de bal door. Grzmot is nu in balbezit. Vallinmäki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vallinmäki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vallinmäki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Copos komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Collura geeft een lange en hoge pass. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz geeft een hoge lob. Ujvári springt en kopt de bal. Jackiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kay FC - fc kultsue 3:1

80e minuut.
Atanasiu geeft een hoge lob. Jackiewicz speelt de bal door. Rycerz kopt de bal weg. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot passt de bal met de wreef. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mykrä geeft de bal voor. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz probeert naar een medespeler te passen. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kay FC 34%, fc kultsue 66%.
Kay FC - fc kultsue 3:1