Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajantien Dynamo FC Citizens
352 Tactiek TexMexD1
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 63.9
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Derli probeert de bal aan de voet te houden. Suma rent richting de bal. Pinkert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinkert krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Sperber is nu in balbezit. Sperber met een sublieme pass. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Grecu met een sublieme pass. Anh Vũ rent richting de bal. Derli onderschept slim de pass. Əbilov geeft een hoge lob. Suma springt en kopt de bal. Grecu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mazurek onderschept slim de pass. Mazurek speelt de bal door. Grzęda rent richting de bal. Grzęda geeft een lange en hoge pass. Kukla springt en kopt de bal. Grecu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əbilov. Əbilov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sperber geeft een hoge lob. Orfali is nu in balbezit. Anh Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Vũ haalt uit met een fantastische trap. Berghausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Anh Vũ passt de bal zonder na te denken. Tanhuanpää rent richting de bal. Tanhuanpää passt de bal met de wreef. Anh Vũ rent richting de bal. Anh Vũ draait met de bal, schiet en ... Berghausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 52%, FC Citizens 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rajantien Dynamo - FC Citizens 0:0

52e minuut.
Vuohikangas speelt de bal door. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov onderschept slim de pass. Nørkjær verovert de bal door een tackle van achteren. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Derli onderschept slim de pass. Derli met een sublieme pass. Orfali geeft een hoge lob. Suma rent richting de bal. Grzęda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Grecu met een harde bal richting middenveld. Əbilov probeert de bal met de borst te controleren. Anh Vũ rent richting de bal. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær schiet op doel. Berghausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Grzęda passt de bal in één keer door. Suma rent richting de bal. Patraulea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patraulea krijgt een gele kaart. Suma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazurek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Grecu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - FC Citizens 1:0

62e minuut.
Suma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sperber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eynullayev met een snel genomen vrije trap. Suma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cazan passt de bal in één keer door. Pinkert heeft problemen om de bal te vangen. Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Anh Vũ rent richting de bal. Anh Vũ draait met de bal, schiet en ... Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinkert neemt de hoekschop. Anh Vũ maakt een snoekduik en kopt de bal. Berghausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rajantien Dynamo - FC Citizens 1:1

67e minuut.
Sperber onderschept slim de pass. Sperber passt de bal zonder na te denken. Anh Vũ rent richting de bal. Anh Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - FC Citizens 1:2

71e minuut.
Vuohikangas passt de bal zonder na te denken. Tanhuanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanpää geeft een lange en hoge pass. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ schiet op doel. Berghausen bokst de bal weg.

72e minuut.
Pinkert is nu in balbezit. Pinkert passt de bal met de wreef. Anh Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Sperber is nu in balbezit. Suma onderschept slim de pass. Suma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 60%, FC Citizens 40%.
Rajantien Dynamo - FC Citizens 1:2