Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink AC Helsinki
Midfield Tactiek 4
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 61
very good Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Kısakürek geeft de bal voor. Carrubba kopt de bal weg. Lokk speelt de bal door. Sipi heeft problemen om de bal te vangen. Sipi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pereda speelt de bal door. Sipi is nu in balbezit. Sipi passt de bal met de wreef. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Carrubba probeert naar een medespeler te passen. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kısakürek rent richting de bal. Sabzibov verovert de bal door een tackle van achteren. Sabzibov schiet op doel. Danzi bokst de bal weg.

22e minuut.
Bolchiş rent richting de bal. Pirttioja verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttioja speelt de bal door. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pátkai komt het veld opgelopen. Aidinis komt het veld opgelopen. Piloti komt het veld opgelopen. Frutoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnaby geeft een hoge lob. Daar is Carrubba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pirttioja kopt de bal weg. Daar is Bolchiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Lokk is nu in balbezit. Lokk geeft een hoge lob. Barnaby onderschept slim de pass. Sipi rent richting de bal. Sipi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pirttioja passt de bal met de wreef. Kısakürek geeft een hoge lob. Özsoylu kopt de bal weg. Piloti rent richting de bal. Piloti draait met de bal, schiet en ... Ylönen bokst de bal weg. Piloti rent richting de bal. Piloti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Carrubba met een sublieme pass. Pirttioja heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pátkai. Pátkai krijgt een gele kaart. Pirttioja moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pirttioja kan niet meer verder spelen. Soetekouw komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Quinteiro is nu in balbezit. Barnaby met een sublieme pass. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Ylönen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - AC Helsinki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 56%, AC Helsinki 44%.
Horrible Stink - AC Helsinki 1:0

47e minuut.
Sipi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tričys rent richting de bal. Frutoso begaat een overtreding. Frutoso krijgt een gele kaart.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tričys met een snelle inworp. Frutoso geeft de bal voor. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Barnaby passt de bal zonder na te denken. Pátkai speelt de bal door. Piloti is nu in balbezit. Piloti draait met de bal, schiet en ... Ylönen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Aidinis kopt de bal weg. Barnaby probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Ylönen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - AC Helsinki 2:0

82e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Quinteiro onderschept slim de pass. Quinteiro geeft een lange en hoge pass. Kısakürek rent richting de bal. Kısakürek geeft de bal voor. Ylönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Sabzibov met een sublieme pass. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw passt de bal zonder na te denken. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap. Danzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Quinteiro heeft problemen om de bal te vangen. Barnaby rent richting de bal. Barnaby passt de bal zonder na te denken. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Soetekouw speelt de bal door. Lokk rent richting de bal. Lokk passt de bal met de wreef. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov draait met de bal, schiet en ... Danzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Sabzibov rent richting de bal. Sabzibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - AC Helsinki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 39%, AC Helsinki 61%.
Horrible Stink - AC Helsinki 2:1