Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:12
  • Competitiewedstrijd: I-divisioona.03
  • Stadion: Finski
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12044
Mágico Klubi AC Ghetto-Laustee
RibS Tactiek piikki
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romppanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava geeft de bal voor. Sani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - AC Ghetto-Laustee 0:1

5e minuut.
Anthonissen probeert naar een medespeler te passen. Sybis heeft problemen om de bal te vangen. Sani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Otava passt de bal in één keer door. Mäyränen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pożegowiak. Pożegowiak krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Toukonen geeft een hoge lob. Sârbulescu rent richting de bal. Kärppä schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kärppä moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kärppä schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Ahava rent richting de bal. Ahava passt de bal met de wreef. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Juessen speelt de bal door. Sybis is nu in balbezit. Sybis passt de bal zonder na te denken. Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anthonissen met een sublieme pass. Pantović speelt de bal door. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Sarkkila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágico Klubi 62%, AC Ghetto-Laustee 38%.
Mágico Klubi - AC Ghetto-Laustee 0:1

47e minuut.
Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Gassen speelt de bal door. Sybis rent richting de bal. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski geeft de bal voor. Pantović is nu in balbezit. Sybis is nu in balbezit. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Romppanen geeft een lange en hoge pass. Rafalski kopt de bal weg. Pieniniemi is nu in balbezit. Anthonissen onderschept slim de pass. Anthonissen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Pożegowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak passt de bal in één keer door. Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Farjaszewski komt het veld opgelopen. Urs komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ahava probeert naar een medespeler te passen. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otava moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Otava kan niet meer verder spelen. Alanen komt het veld opgelopen. Spanoudakis komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Toukonen met een sublieme pass. Daar is Pieniniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäyränen rent richting de bal. Anthonissen verovert de bal door een tackle van achteren. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ahava passt de bal zonder na te denken. Spanoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Heilimo maakt een afschuwelijke overtreding. Heilimo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassen passt de bal in één keer door. Juessen geeft een hoge lob. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágico Klubi 57%, AC Ghetto-Laustee 43%.
Mágico Klubi - AC Ghetto-Laustee 0:1