Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Capitano Paimion Riento
Prässi2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
solid Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Alakotila de bal. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula passt de bal in één keer door. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 1:0

6e minuut.
Hurula geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mustakallio de bal. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. Tähkävuori probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Alakotila geeft een lange en hoge pass. Pirttiluoma rent richting de bal. Pirttiluoma passt de bal zonder na te denken. Hurula heeft problemen om de bal te vangen. Hurula schiet op doel. Ojantaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 2:0

10e minuut.
Narvala rent richting de bal. Pirttiluoma verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttiluoma met een sublieme pass. Hurula rent richting de bal. Hurula haalt uit met een fantastische trap. Ojantaus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Niinilammi kopt de bal weg. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Hurula is nu in balbezit. Hurula schiet op doel. Ojantaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urpilainen zal de hoekschop nemen. Ojantaus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hurula heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. Mäntytörmä probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 3:0

12e minuut.
Pihkala is nu in balbezit. Hurula rent richting de bal. Hurula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Boiangiu schiet op doel. Ojantaus bokst de bal weg.

14e minuut.
Tähkävuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tähkävuori passt de bal met de wreef. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mäntytörmä de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ojantaus speelt de bal door. Pirttiluoma kopt de bal weg. Alakotila heeft problemen om de bal te vangen. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu passt de bal met de wreef. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 4:0

18e minuut.
Pihkala is nu in balbezit. Hurula onderschept slim de pass. Alakotila rent richting de bal. Hurula onderschept slim de pass. Hurula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Tähkävuori geeft een hoge lob. Urpilainen rent richting de bal. Tuppurainen begaat een overtreding. Tuppurainen krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pirttiluoma is nu in balbezit. Pirttiluoma passt de bal met de wreef. Niinilammi probeert naar een medespeler te passen. Hurula rent richting de bal. Hurula haalt uit met een fantastische trap. Ojantaus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 5:0

22e minuut.
Merisalo speelt de bal door. Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 6:0

33e minuut.
Hurula verovert de bal door een tackle van achteren. Hurula probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu schiet op doel. Ojantaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 7:0

35e minuut.
Pirttiluoma met een sublieme pass. Urpilainen speelt de bal door. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu draait met de bal, schiet en ... Ojantaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 8:0

36e minuut.
Inworp. Niinilammi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirttiluoma met een sublieme pass. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ojantaus trapt de bal weg. Niinilammi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäntytörmä de bal. Merisalo rent richting de bal. Merisalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mustakallio geeft een lange en hoge pass. Urpilainen is nu in balbezit. Urpilainen passt de bal in één keer door. Daar is Boiangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Niinilammi met een snelle inworp. Merisalo speelt de bal door. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula draait met de bal, schiet en ... Daar is Tähkävuori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 22%, Paimion Riento 78%.
FC Capitano - Paimion Riento 9:0

47e minuut.
Urpilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpilainen geeft de bal voor. Klungelig pakt Mäntytörmä de bal. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Peräaho geeft een hoge lob. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal in één keer door. Merisalo is nu in balbezit. Merisalo haalt uit met een fantastische trap. Ojantaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 10:0

50e minuut.
Ylisomppi met een sublieme pass. Alakotila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakotila probeert naar een medespeler te passen. Hurula is nu in balbezit. Hurula schiet op doel. Ojantaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tähkävuori rent richting de bal. Pirttiluoma onderschept slim de pass. Pirttiluoma probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu schiet op doel. Paal! Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal in één keer door. Niinilammi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hurula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 11:0

55e minuut.
Pihkala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tähkävuori kopt de bal weg. Pirttiluoma met een sublieme pass. Daar is Merisalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hurula onderschept slim de pass. Hurula haalt uit met een fantastische trap. Sysimetsä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urpilainen is nu in balbezit. Urpilainen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Paasila geeft een lange en hoge pass. Boiangiu rent richting de bal. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 12:0

63e minuut.
Mäntytörmä geeft een hoge lob. Daar is Merisalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisalo passt de bal zonder na te denken. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. Ojantaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tähkävuori passt de bal in één keer door. Niinilammi geeft de bal voor. Boiangiu is nu in balbezit. Merisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tuppurainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urpilainen geeft een lange en hoge pass. Merisalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pirttiluoma is nu in balbezit. Pirttiluoma geeft de bal voor. Daar is Hurula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurula haalt uit met een fantastische trap. Ojantaus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 13:0

70e minuut.
Daar is Merisalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurula rent richting de bal. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula rent richting de bal. Hurula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urpilainen met een snelle inworp. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula schiet op doel. Ojantaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 14:0

81e minuut.
Urpilainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirttiluoma rent richting de bal. Pirttiluoma passt de bal zonder na te denken. Hurula rent richting de bal. Hurula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tähkävuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinilammi verovert de bal door een tackle van achteren. Niinilammi probeert naar een medespeler te passen. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula draait met de bal, schiet en ... Paal! Ojantaus bokst de bal weg.

87e minuut.
Pirttiluoma passt de bal in één keer door. Niinilammi rent richting de bal. Niinilammi passt de bal met de wreef. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Paimion Riento 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 18%, Paimion Riento 82%.
FC Capitano - Paimion Riento 15:0