Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuokkalan kauhu :) Mad Devils
352 Tactiek 343
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 32.7
adequate Schieten good
solid Passen weak
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Vanhalakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Joensuu onderschept slim de pass. Nyrönen is nu in balbezit. Ylöstalo is nu in balbezit. Ylöstalo schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Äärinen geeft de bal voor. Daar is Ylöstalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylöstalo speelt de bal door. Vanhalakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhalakka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 1:0

11e minuut.
Papinniemi met een sublieme pass. Puolimatka is nu in balbezit. Uotinen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uotinen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pirinen probeert naar een medespeler te passen. Ylöstalo rent richting de bal. Ylöstalo passt de bal in één keer door. Vanhalakka is nu in balbezit. Vanhalakka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 2:0

19e minuut.
Ylöstalo passt de bal zonder na te denken. Nyrönen heeft problemen om de bal te vangen. Nyrönen probeert naar een medespeler te passen. Vanhalakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhalakka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
David trapt de bal weg van het doel. Uotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvinen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Järvinen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Valomäki is nu in balbezit. Nyrönen onderschept slim de pass. Nyrönen geeft een lange en hoge pass. Ylöstalo maakt een snoekduik en kopt de bal. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 3:0

26e minuut.
Ylöstalo is nu in balbezit. Ylöstalo met een sublieme pass. Vanhalakka is nu in balbezit. Ylöstalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylöstalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ylöstalo geeft de bal voor. Matinaho rent richting de bal. Vanhalakka verovert de bal door een tackle van achteren. Vanhalakka schiet op doel. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 4:0

29e minuut.
Pieskä speelt de bal door. Uotinen speelt de bal door. Toivanen heeft problemen om de bal te vangen. Vanhalakka verovert de bal door een tackle van achteren. Vanhalakka draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Valomäki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Äärinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyrönen geeft de bal voor. Ylöstalo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 5:0

36e minuut.
Kiviniitty kopt de bal weg. Uotinen rent richting de bal. Ruusulinna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruusulinna krijgt een gele kaart. Uotinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valomäki met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanhalakka kopt de bal weg. Järvinen rent richting de bal. Uotinen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uotinen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Järvinen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuokkalan kauhu :) 42%, Mad Devils 58%.
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 5:0

51e minuut.
Toivanen rent richting de bal. Toivanen passt de bal zonder na te denken. Vanhalakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhalakka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 6:0

52e minuut.
Nyrönen rent richting de bal. Nyrönen passt de bal met de wreef. Vanhalakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhalakka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 7:0

53e minuut.
Pieskä is nu in balbezit. Pieskä passt de bal zonder na te denken. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo haalt uit met een fantastische trap. Rita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 7:1

57e minuut.
Nyrönen probeert naar een medespeler te passen. Ylöstalo probeert naar een medespeler te passen. Vanhalakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhalakka haalt uit met een fantastische trap. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 8:1

68e minuut.
Daar is Äärinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivanen kopt de bal weg. Nyrönen speelt de bal door. Ylöstalo rent richting de bal. Ylöstalo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 9:1

72e minuut.
Ruusulinna speelt de bal door. Ylöstalo heeft problemen om de bal te vangen. Joensuu is nu in balbezit. Ylöstalo onderschept slim de pass. Ylöstalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Äärinen rent richting de bal. Äärinen geeft een lange en hoge pass. Nyrönen kopt de bal weg. Ylöstalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylöstalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Matinaho trapt de bal weg van het doel. Ruusulinna kopt de bal weg. Nyrönen probeert naar een medespeler te passen. Vanhalakka is nu in balbezit. Vanhalakka schiet op doel. David bokst de bal weg.

86e minuut.
Vainiotalo onderschept slim de pass. Vainiotalo speelt de bal door. Pieskä rent richting de bal. Pieskä schiet op doel. Rita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 9:2

87e minuut.
Äärinen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieskä. Äärinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Äärinen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ylöstalo rent richting de bal. Ylöstalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuokkalan kauhu :) 38%, Mad Devils 62%.
Kuokkalan kauhu :) - Mad Devils 9:2