Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuulen Lapset Sellout SC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Merenheimo is nu in balbezit. Merenheimo geeft de bal voor. Maisila heeft problemen om de bal te vangen. Pasinen is nu in balbezit. Pasinen haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Airaksinen rent richting de bal. Pasinen onderschept slim de pass. Vääräkoski is nu in balbezit. Reini bereikt de bal nog maar net als eerste. Reini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mykkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykkänen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hongisto de bal onder controle te krijgen. Pasinen rent richting de bal. Pasinen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuulen Lapset 58%, Sellout SC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuulen Lapset - Sellout SC 0:0

60e minuut.
Jukkola probeert de bal aan de voet te houden. Tietäväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen passt de bal in één keer door. Tammisto rent richting de bal. Tammisto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mäntypuro verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntypuro probeert naar een medespeler te passen. Pasinen is nu in balbezit. Reini bereikt de bal nog maar net als eerste. Reini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Palovainio is nu in balbezit. Palovainio geeft een hoge lob. Himanen heeft problemen om de bal te vangen. Pasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Reini is nu in balbezit. Reini passt de bal met de wreef. Almberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasinen rent richting de bal. Pasinen haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuulen Lapset - Sellout SC 0:1

85e minuut.
Reini rent richting de bal. Pasinen speelt de bal door. Airaksinen rent richting de bal. Reini bereikt de bal nog maar net als eerste. Reini schiet op doel. Viitaharju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuulen Lapset - Sellout SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuulen Lapset 63%, Sellout SC 37%.
Tuulen Lapset - Sellout SC 0:2