Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Potters Siuron Tuisku
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Mehtälä passt de bal met de wreef. Paloranta heeft problemen om de bal te vangen. Paloranta passt de bal zonder na te denken. Puolakainen rent richting de bal. Puolakainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Keinänen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ritvanen komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Haukilahti met een snelle inworp. Paloranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloranta speelt de bal door. Puolakainen rent richting de bal. Puolakainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Puolakainen onderschept slim de pass. Tuomola rent richting de bal. Puolakainen onderschept slim de pass. Puolakainen draait met de bal, schiet en ... Samoilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Siuron Tuisku 1:0

39e minuut.
Uusipaavalniemi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hyytiäinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ritvanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritvanen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Potters - Siuron Tuisku 1:1

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaistinen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuomola kopt de bal weg. Haavikko heeft problemen om de bal te vangen. Haavikko draait met de bal, schiet en ... Möller bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Hyytiäinen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potters 47%, Siuron Tuisku 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Potters - Siuron Tuisku 1:1

54e minuut.
Tompuri is nu in balbezit. Tompuri passt de bal in één keer door. Puolakainen rent richting de bal. Paloranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloranta haalt uit met een fantastische trap. Samoilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puolakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Siuron Tuisku 2:1

67e minuut.
Rantakaisla is nu in balbezit. Rantakaisla speelt de bal door. Paloranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolakainen rent richting de bal. Puolakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Siuron Tuisku 3:1

74e minuut.
Paloranta rent richting de bal. Puolakainen rent richting de bal. Paloranta probeert naar een medespeler te passen. Malin is nu in balbezit. Malin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potters 57%, Siuron Tuisku 43%.
FC Potters - Siuron Tuisku 3:1