Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kotkan Potkijat Siuron Tuisku
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Peltovuori is nu in balbezit. Keinänen onderschept slim de pass. Keinänen passt de bal met de wreef. Haavikko rent richting de bal. Haavikko haalt uit met een fantastische trap. Nurmikoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Luostarinen geeft een hoge lob. Daar is Palovuori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulola met een sublieme pass. Klungelig pakt Haavikko de bal. Haavikko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen onderschept slim de pass. Keinänen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Haavikko de bal. Haavikko draait met de bal, schiet en ... Nurmikoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Tuomola met een sublieme pass. Sorvali probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Peltovuori de bal onder controle te krijgen. Keinänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Nurmikoski met een harde bal richting middenveld. Sulola kopt de bal weg. Sorvali kan de bal niet met de borst controleren. Haavikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Haavikko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Luostarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Luostarinen geeft de bal voor. Sulola kopt de bal weg. Keinänen rent richting de bal. Keinänen schiet op doel. Nurmikoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotkan Potkijat 70%, Siuron Tuisku 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kotkan Potkijat - Siuron Tuisku 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotkan Potkijat 52%, Siuron Tuisku 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kotkan Potkijat - Siuron Tuisku 0:0