Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Badger FC Elävä Elämä
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 36
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Syvänne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Wachaczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Mäentalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:1

2e minuut.
Pekkanen met een sublieme pass. Klungelig pakt Keihäs de bal. Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski schiet op doel. Mäentalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:2

6e minuut.
Piruşca passt de bal zonder na te denken. Hacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacsek passt de bal zonder na te denken. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Piruşca rent richting de bal. Piruşca passt de bal zonder na te denken. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski schiet op doel. Mäentalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:3

22e minuut.
Rzepka rent richting de bal. Härmälä maakt een afschuwelijke overtreding. Rzepka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rzepka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wachaczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mäentalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:4

34e minuut.
Nurmilehto rent richting de bal. Nurmilehto geeft een lange en hoge pass. Hacsek kopt de bal weg. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Valkeajärvi probeert naar een medespeler te passen. Keihäs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzepka. Rzepka krijgt een gele kaart. Keihäs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Härmälä komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Knuutila bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca speelt de bal door. Wachaczewski rent richting de bal. Wachaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Badger 71%, FC Elävä Elämä 29%.
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:5

46e minuut.
Bossaert komt het veld opgelopen. Lammio komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rzepka onderschept slim de pass. Rzepka met een sublieme pass. Knuutila is nu in balbezit. Wachaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wachaczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Tikkala met een sublieme pass. Valpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski onderschept slim de pass. Wachaczewski haalt uit met een fantastische trap. Mäentalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:6

62e minuut.
Piruşca passt de bal zonder na te denken. Bossaert heeft problemen om de bal te vangen. Kurvinen probeert naar een medespeler te passen. Wachaczewski rent richting de bal. Wachaczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:7

66e minuut.
Viitavaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski onderschept slim de pass. Bossaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:8

67e minuut.
Pyhälammi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Neill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neill geeft een lange en hoge pass. Kurvinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wachaczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:9

75e minuut.
Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurvinen onderschept slim de pass. Kurvinen speelt de bal door. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:10

79e minuut.
Syvänne met een snelle inworp. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Bossaert krijgt zijn hoofd ertegen. Mäentalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:11

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mäentalo niet meer kan verder spelen. Ritala komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bossaert probeert naar een medespeler te passen. Tikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikkala geeft een hoge lob. Daar is Wachaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wachaczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Badger 67%, FC Elävä Elämä 33%.
FC Badger - FC Elävä Elämä 0:11