Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:07
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Nk Vatreni Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2965
Nk Vatreni Nori Jeleni
Vei Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
30.6 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bukovnik passt de bal met de wreef. Matusewicz is nu in balbezit. Matusewicz passt de bal met de wreef. Demiray is nu in balbezit. Demiray geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korošec is nu in balbezit. Korošec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Nori Jeleni 1:0

11e minuut.
Mlakar trapt de bal weg van het doel. Vetrih rent richting de bal. Mlinar begaat een overtreding. Mlinar krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mlinar passt de bal zonder na te denken. Demiray rent richting de bal. Demiray passt de bal met de wreef. Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Iskra rent richting de bal. Iskra passt de bal in één keer door. Bukovnik heeft problemen om de bal te vangen. Zmagaj onderschept slim de pass. Zmagaj geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Matusewicz met een sublieme pass. Korošec is nu in balbezit. Demiray rent richting de bal. Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec haalt uit met een fantastische trap. Jenko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Nori Jeleni 2:0

24e minuut.
Brezovar is nu in balbezit. Brezovar passt de bal in één keer door. Demiray is nu in balbezit. Demiray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Nori Jeleni 3:0

29e minuut.
Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray passt de bal zonder na te denken. Korošec rent richting de bal. Korošec haalt uit met een fantastische trap. Jenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iskra de bal. Demiray rent richting de bal. Demiray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zatler speelt de bal door. Mlinar rent richting de bal. Mlinar geeft de bal voor. Demiray is nu in balbezit. Demiray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mlinar rent richting de bal. Mlinar passt de bal in één keer door. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Jenko met een harde bal richting middenveld. Mlinar geeft een lange en hoge pass. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 32%, Nori Jeleni 68%.
Nk Vatreni - Nori Jeleni 3:0

57e minuut.
Bukovnik passt de bal zonder na te denken. Zmagaj geeft een lange en hoge pass. Brezovar heeft problemen om de bal te vangen. Mlinar rent richting de bal. Mlinar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zmagaj verovert de bal door een tackle van achteren. Zmagaj probeert naar een medespeler te passen. Slak is nu in balbezit. Demiray rent richting de bal. Demiray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Nori Jeleni 4:0

63e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Korošec rent richting de bal. Korošec draait met de bal, schiet en ... Iskra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Nori Jeleni 5:0

74e minuut.
Greve is nu in balbezit. Greve geeft een hoge lob. Pahor heeft problemen om de bal te vangen. Korošec rent richting de bal. Korošec schiet op doel. Jenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Slak geeft een lange en hoge pass. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar geeft de bal voor. Daar is Demiray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiray schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 31%, Nori Jeleni 69%.
Nk Vatreni - Nori Jeleni 5:0