Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK PATRIOTI Nk Vatreni
B Tactiek Vei
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49 gemiddelde waardering 31.5
excellent Schieten weak
good Passen weak
very good Verdedigen average


11e minuut.
Puslācis geeft een hoge lob. Beting bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting passt de bal met de wreef. Besani is nu in balbezit. Besani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sega geeft de bal voor. Inworp. Puslācis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rommel heeft problemen om de bal te vangen. Rommel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cankar geeft een lange en hoge pass. Veznik kopt de bal weg. Daar is Blatnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani rent richting de bal. Besani draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besani rent richting de bal. Besani met een sublieme pass. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Nk Vatreni 1:0

33e minuut.
Černe rent richting de bal. Černe speelt de bal door. Besani rent richting de bal. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Besani rent richting de bal. Besani schiet op doel. Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Nk Vatreni 2:0

41e minuut.
Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar geeft een lange en hoge pass. Besani is nu in balbezit. Besani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Besani passt de bal met de wreef. Ravbar rent richting de bal. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 26%, Nk Vatreni 74%.
NK PATRIOTI - Nk Vatreni 2:0

57e minuut.
Puslācis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rommel is nu in balbezit. Rommel geeft een hoge lob. Ravbar maakt een snoekduik en kopt de bal. Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Nk Vatreni 3:0

65e minuut.
Rommel speelt de bal door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmagaj rent richting de bal. Ravbar onderschept slim de pass. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Beting met een sublieme pass. Klungelig pakt Černe de bal. Černe geeft een lange en hoge pass. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rommel speelt de bal door. Daar is Besani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani passt de bal met de wreef. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik passt de bal zonder na te denken. Besani is nu in balbezit. Besani draait met de bal, schiet en ... Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Nk Vatreni 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 28%, Nk Vatreni 72%.
NK PATRIOTI - Nk Vatreni 4:0