Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona spain Okrogli Steklarji
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pekuš is nu in balbezit. Vidmar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pekuš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kvas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Zatler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona spain - Okrogli Steklarji 1:0

10e minuut.
Draksler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomšič met de inworp. Kvas is nu in balbezit. Kvas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lavrih rent richting de bal. Lavrih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona spain - Okrogli Steklarji 2:0

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zatler niet meer kan verder spelen. Kuhar komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Kvas is nu in balbezit. Draksler is nu in balbezit. Kvas verovert de bal door een tackle van achteren. Kvas draait met de bal, schiet en ... Kuhar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona spain - Okrogli Steklarji 3:0

28e minuut.
Sadek rent richting de bal. Kmetec verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetec geeft de bal voor. Strel rent richting de bal. Strel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Supe geeft een lange en hoge pass. Videčnik geeft een lange en hoge pass. Lajnšček kan de bal niet met de borst controleren. Strel verovert de bal door een tackle van achteren. Strel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tomšič is nu in balbezit. Tomšič geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Furman de bal. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih draait met de bal, schiet en ... Kuhar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona spain - Okrogli Steklarji 4:0

45e minuut.
Supe is nu in balbezit. Videčnik verovert de bal door een tackle van achteren. Videčnik met een sublieme pass. Strel heeft problemen om de bal te vangen. Strel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona spain 53%, Okrogli Steklarji 47%.
FC Barcelona spain - Okrogli Steklarji 4:0

64e minuut.
Pavlin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vetrih is nu in balbezit. Hrast verovert de bal door een tackle van achteren. Kvas is nu in balbezit. Kvas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kvas rent richting de bal. Vitrih onderschept slim de pass. Hrast begaat een overtreding. Hrast krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kvas geeft een lange en hoge pass. Lavrih rent richting de bal. Kek rent richting de bal. Lavrih verovert de bal door een tackle van achteren. Lavrih schiet op doel. Kuhar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona spain 33%, Okrogli Steklarji 67%.
FC Barcelona spain - Okrogli Steklarji 4:0