Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Težki Maserji Svoboda Merjasci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21
weak Schieten hopeless
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Lopata de bal. Knap onderschept slim de pass. Knap met een sublieme pass. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Svoboda Merjasci 0:1

3e minuut.
Ambroz rent richting de bal. Rajh verovert de bal door een tackle van achteren. Rajh met een sublieme pass. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rajh onderschept slim de pass. Rajh passt de bal zonder na te denken. Lah rent richting de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap. Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Svoboda Merjasci 0:2

26e minuut.
Rus rent richting de bal. Rus passt de bal zonder na te denken. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz draait met de bal, schiet en ... Polanec kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Svoboda Merjasci 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Maserji 53%, Svoboda Merjasci 47%.
Težki Maserji - Svoboda Merjasci 1:2

50e minuut.
Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan speelt de bal door. Bobnar rent richting de bal. Knap onderschept slim de pass. Knap schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Javornik heeft problemen om de bal te vangen. Rajh onderschept slim de pass. Rajh passt de bal in één keer door. Lah rent richting de bal. Lah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bobnar heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Katanec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lah krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajh met een snelle inworp. Sega met een sublieme pass. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rajh passt de bal in één keer door. Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lah krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rajh rent richting de bal. Rajh passt de bal met de wreef. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ... Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Svoboda Merjasci 1:3

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kralj niet meer kan verder spelen. Gregorčič komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Peterka geeft de bal voor. Inworp. Rajh met een snelle inworp. Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega geeft de bal voor. Gregorčič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Maserji - Svoboda Merjasci 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Maserji 69%, Svoboda Merjasci 31%.
Težki Maserji - Svoboda Merjasci 1:4