Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:08
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.02
  • Stadion: Duedalen
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4180
Bakklandet Ballklubb Viking Stavanger FK
Høyt spill i fin Tactiek 433
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 25.8
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


16e minuut.
Klungelig pakt Dyngeland de bal. Evjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Njærheim rent richting de bal. Evjen verovert de bal door een tackle van achteren. Evjen draait met de bal, schiet en ... Kolseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vestli rent richting de bal. Dyngeland onderschept slim de pass. Dyngeland geeft een hoge lob. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad schiet op doel. Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Viking Stavanger FK 1:0

35e minuut.
Vindenes passt de bal in één keer door. Leistad rent richting de bal. Leistad speelt de bal door. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Viking Stavanger FK 2:0

44e minuut.
Vindenes speelt de bal door. Nymark is nu in balbezit. Kjelsrud onderschept slim de pass. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Viking Stavanger FK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 46%, Viking Stavanger FK 54%.
Bakklandet Ballklubb - Viking Stavanger FK 3:0

49e minuut.
Nordgård geeft een lange en hoge pass. Njærheim probeert de bal met de borst te controleren. Austrheim rent richting de bal. Austrheim haalt uit met een fantastische trap. Kolseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dyngeland geeft een lange en hoge pass. Oftedal probeert de bal aan de voet te houden. Lausund is nu in balbezit. Røstad onderschept slim de pass. Røstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Malde passt de bal zonder na te denken. Alfheim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leistad. Leistad krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Røstad de bal. Nymark rent richting de bal. Røstad onderschept slim de pass. Røstad schiet op doel. Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Viking Stavanger FK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 45%, Viking Stavanger FK 55%.
Bakklandet Ballklubb - Viking Stavanger FK 4:0