Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:08
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.02
  • Stadion: Duedalen
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 8114
Bakklandet Ballklubb Uniteds
Høyt spill i fin Tactiek 532
32% Balbezit 68%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.1 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Neiring geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Veiby de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neiring neemt de hoekschop. Daar is Bambosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dragu rent richting de bal. Njærheim rent richting de bal. Njærheim geeft een hoge lob. Marinov kopt de bal weg. Petkovski geeft de bal voor. Kolseth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ambroz probeert naar een medespeler te passen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski passt de bal in één keer door. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Uniteds 0:1

25e minuut.
Dragu probeert de bal aan de voet te houden. Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring passt de bal in één keer door. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Kolseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Liverød trapt de bal weg van het doel. Ulutürk kopt de bal weg. Veiby heeft problemen om de bal te vangen. Dragu is nu in balbezit. Dragu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Neiring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Veiby geeft een lange en hoge pass. Inworp. Neiring met de inworp. Petkovski geeft een hoge lob. Bambosz springt en kopt de bal. Kolseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Petkovski passt de bal met de wreef. Groeneveld is nu in balbezit. Groeneveld passt de bal zonder na te denken. Petkovski geeft de bal voor. Daar is Sandemose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Petkovski probeert naar een medespeler te passen. Sandemose rent richting de bal. Dragu onderschept slim de pass. Dragu draait met de bal, schiet en ... Kolseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Uniteds 0:2

43e minuut.
Dragu kopt de bal weg. Daar is Njærheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz draait met de bal, schiet en ... Kolseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Uniteds 0:3

45e minuut.
Petkovski is nu in balbezit. Petkovski passt de bal zonder na te denken. Neiring probeert naar een medespeler te passen. Ulutürk geeft een hoge lob. Solhaug kopt de bal weg. Kolseth bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 82%, Uniteds 18%.
Bakklandet Ballklubb - Uniteds 0:3

49e minuut.
Neiring speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski passt de bal met de wreef. Bambosz is nu in balbezit. Bambosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski onderschept slim de pass. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Petkovski is nu in balbezit. Petkovski passt de bal zonder na te denken. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Uniteds 0:4

65e minuut.
Brochocki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Njærheim de bal. Bambosz rent richting de bal. Bambosz draait met de bal, schiet en ... Kolseth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Uniteds 0:5

72e minuut.
Bambosz verovert de bal door een tackle van achteren. Bambosz geeft de bal voor. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu schiet op doel. Kolseth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Uniteds 0:6

74e minuut.
Daar is Liverød, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liverød geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dragu de bal onder controle te krijgen. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Bambosz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolseth bokst de bal weg.

80e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes speelt de bal door. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld geeft de bal voor. Dragu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiby verovert de bal door een tackle van achteren. Neiring begaat een overtreding. Neiring krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski met een sublieme pass. Dragu rent richting de bal. Dragu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 77%, Uniteds 23%.
Bakklandet Ballklubb - Uniteds 0:6