Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KESK Rød union
Normal Tactiek røddef
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Eggimann heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciakiewicz rent richting de bal. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. Bang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Rød union 0:1

6e minuut.
Hillestad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzak met de inworp. Ceranka geeft een lange en hoge pass. Betti krijgt zijn hoofd ertegen. Bang bokst de bal weg.

12e minuut.
Langemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz onderschept slim de pass. Trzeciakiewicz passt de bal in één keer door. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
El Hassani verovert de bal door een tackle van achteren. El Hassani passt de bal in één keer door. Daar is Trzeciakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggimann rent richting de bal. Eggimann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak speelt de bal door. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft een hoge lob. Betti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hillestad kopt de bal weg. Førde heeft problemen om de bal te vangen. Eggimann is nu in balbezit. Eggimann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hillestad de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz passt de bal zonder na te denken. Betti rent richting de bal. Betti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Rød union 0:2

24e minuut.
Ceranka onderschept slim de pass. Ceranka passt de bal zonder na te denken. El Hassani probeert naar een medespeler te passen. Eggimann rent richting de bal. Eggimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ottosen rent richting de bal. Eggimann onderschept slim de pass. Hillestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann verovert de bal door een tackle van achteren. Eggimann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Uzak kopt de bal weg. Eggimann rent richting de bal. Ottosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann onderschept slim de pass. Eggimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hinna met een sublieme pass. Ottosen is nu in balbezit. Ottosen geeft een lange en hoge pass. Eggimann rent richting de bal. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. Bang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Eggimann schiet op doel. Bang met een sublieme pass. Sundgot heeft problemen om de bal te vangen. Eggimann rent richting de bal. Eggimann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 87%, Rød union 13%.
FC KESK - Rød union 0:2

51e minuut.
Serre bereikt de bal nog maar net als eerste. Serre passt de bal met de wreef. Kantić is nu in balbezit. Kantić geeft een lange en hoge pass. Eggimann kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Betti geeft een lange en hoge pass. Kantić is nu in balbezit. Trzeciakiewicz speelt de bal door. Eggimann rent richting de bal. Eggimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
El Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani geeft een hoge lob. Hillestad kopt de bal weg. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bang niet meer kan verder spelen. Folkestad komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sundgot rent richting de bal. Kantić onderschept slim de pass. Kantić geeft een lange en hoge pass. Betti is nu in balbezit. Betti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Folkestad met een harde bal richting middenveld. Uzak kopt de bal weg. Daar is Ottosen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggimann verovert de bal door een tackle van achteren. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. Folkestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
El Hassani haalt uit met een fantastische trap. Thorstvedt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzeciakiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Betti de bal. Betti draait met de bal, schiet en ... Folkestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Rød union 0:3

76e minuut.
Langemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Langemyr geeft de bal voor. Eggimann is nu in balbezit. Eggimann schiet op doel. Folkestad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Rød union 0:4

82e minuut.
Thorstvedt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Hassani met de inworp. Betti geeft een hoge lob. Eggimann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Rød union 0:5

84e minuut.
Ceranka is nu in balbezit. Sørloth is nu in balbezit. Ceranka verovert de bal door een tackle van achteren. El Hassani is nu in balbezit. El Hassani geeft een lange en hoge pass. Folkestad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eggimann rent richting de bal. Eggimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Rød union 0:6

88e minuut.
El Hassani is nu in balbezit. El Hassani met een sublieme pass. Klungelig pakt Eggimann de bal. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Folkestad probeert naar een medespeler te passen. Ceranka kopt de bal weg. Klungelig pakt Thorstvedt de bal. Eggimann rent richting de bal. Eggimann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 83%, Rød union 17%.
FC KESK - Rød union 0:6