Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:08
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.02
  • Stadion: Duedalen
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11286
Bakklandet Ballklubb Rød union
Høyt spill i fin Tactiek røddef
34% Balbezit 66%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.1 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen solid


11e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Kolseth met een sublieme pass. Ceranka kopt de bal weg. Klungelig pakt El Hassani de bal. El Hassani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Uzak passt de bal met de wreef. Eggimann is nu in balbezit. Daar is Eggimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Rød union 0:1

25e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka passt de bal in één keer door. El Hassani heeft problemen om de bal te vangen. El Hassani geeft een lange en hoge pass. Eggimann springt en kopt de bal. Kolseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Boissier kopt de bal weg. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka passt de bal zonder na te denken. Betti is nu in balbezit. Betti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
El Hassani is nu in balbezit. El Hassani geeft de bal voor. Eggimann is nu in balbezit. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. Kolseth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Rød union 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 68%, Rød union 32%.
Bakklandet Ballklubb - Rød union 0:2

56e minuut.
Daar is Trzeciakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Ceranka geeft de bal voor. Eggimann maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Rød union 0:3

60e minuut.
Veiby rent richting de bal. Veiby geeft een hoge lob. Uzak kopt de bal weg. Eggimann heeft problemen om de bal te vangen. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. Kolseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Betti is nu in balbezit. Betti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Rød union 0:4

66e minuut.
El Hassani is nu in balbezit. El Hassani geeft de bal voor. Vindenes heeft problemen om de bal te vangen. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kolseth trapt de bal weg. Kantić kopt de bal weg. Daar is Solhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Veiby de bal. Uzak is nu in balbezit. Veiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak onderschept slim de pass. Uzak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sandemose rent richting de bal. Sandemose geeft een lange en hoge pass. Eggimann rent richting de bal. Eggimann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Rød union 0:5

87e minuut.
Ceranka probeert naar een medespeler te passen. El Hassani rent richting de bal. El Hassani probeert naar een medespeler te passen. Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Veiby is nu in balbezit. Eggimann onderschept slim de pass. Eggimann met een sublieme pass. El Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 80%, Rød union 20%.
Bakklandet Ballklubb - Rød union 0:5