Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badger FC Rabben
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gerhardsen speelt de bal door. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm passt de bal zonder na te denken. Vinje is nu in balbezit. Vinje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Rabben 1:0

10e minuut.
Bruravik is nu in balbezit. Bruravik passt de bal in één keer door. Vinje is nu in balbezit. Vinje haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fagerås de bal onder controle te krijgen. Stendhal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Helland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang probeert naar een medespeler te passen. Storm is nu in balbezit. Storm draait met de bal, schiet en ... Stendhal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badger FC 52%, Rabben 48%.
Badger FC - Rabben 1:0

54e minuut.
Braut geeft een hoge lob. Tornes rent richting de bal. Tornes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rogstad de bal. Rogstad haalt uit met een fantastische trap. Rørvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang met een sublieme pass. Vinje is nu in balbezit. Storm rent richting de bal. Storm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rogstad met een sublieme pass. Braut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang begaat een overtreding. Bang krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Løkhaug met de inworp. Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik geeft een hoge lob. Vinje maakt een snoekduik en kopt de bal. Stendhal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Rabben 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badger FC 50%, Rabben 50%.
Badger FC - Rabben 2:0