Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skansen SF Limslick
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Raude is nu in balbezit. Raude geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holm met de inworp. Walseth geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vedøy rent richting de bal. Vedøy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Limslick 1:0

10e minuut.
Tordenskiold rent richting de bal. Tordenskiold probeert naar een medespeler te passen. Bjørkås met een sublieme pass. Moe bereikt de bal nog maar net als eerste. Moe schiet op doel. Veiby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Bunes de bal. Elstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elstad met een snel genomen vrije trap. Eidsvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Vestad met een sublieme pass. Raude geeft een lange en hoge pass. Landsverk is nu in balbezit. Landsverk schiet op doel. Veiby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skansen SF - Limslick 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 48%, Limslick 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skansen SF - Limslick 1:1

51e minuut.
Alvær is nu in balbezit. Holm rent richting de bal. Alvær begaat een overtreding. Holm wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Holm kan niet meer verder spelen. Kristensen komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Skistad is nu in balbezit. Åsland verovert de bal door een tackle van achteren. Åsland probeert naar een medespeler te passen. Moe rent richting de bal. Moe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 57%, Limslick 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skansen SF - Limslick 1:1