Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Gerardos Sternocleidomastoideus
Einzweidrei Tactiek pelozotti
48% Balbezit 52%
5% Spel op eigen helft 95%
85 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 49.1
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove passt de bal in één keer door. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Cserjés heeft problemen om de bal te vangen. Cserjés probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 1:0

3e minuut.
Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove passt de bal met de wreef. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 2:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanhuanperä met een snelle inworp. Cserjés probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Stevens trapt de bal weg van het doel. Baptist probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove is nu in balbezit. Cserjés rent richting de bal. Cserjés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove probeert naar een medespeler te passen. Tanhuanperä rent richting de bal. Tanhuanperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 3:0

8e minuut.
Dugardein rent richting de bal. Dugardein geeft de bal voor. Baptist speelt de bal door. Cserjés rent richting de bal. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. Cserjés probeert de bal aan de voet te houden. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Peters geeft een lange en hoge pass. Tanhuanperä kopt de bal weg. Daar is Cserjés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 4:0

11e minuut.
Melaer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tanhuanperä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 5:0

12e minuut.
Daar is Melaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coudeville rent richting de bal. Coudeville geeft een lange en hoge pass. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 6:0

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tanhuanperä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove schiet op doel. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 7:0

15e minuut.
Tanhuanperä met een sublieme pass. Yurtçu probeert naar een medespeler te passen. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 8:0

17e minuut.
Cserjés is nu in balbezit. Cserjés passt de bal in één keer door. Daar is Van Langenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 9:0

19e minuut.
Klungelig pakt Joliet de bal. Baptist rent richting de bal. Baptist met een sublieme pass. Tanhuanperä rent richting de bal. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet passt de bal zonder na te denken. Tanhuanperä is nu in balbezit. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Peters is nu in balbezit. Peters passt de bal zonder na te denken. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 10:0

23e minuut.
Šlapikas probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanhuanperä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tanhuanperä met de inworp. Peters speelt de bal door. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 11:0

26e minuut.
Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés met een sublieme pass. Van Langenhove heeft problemen om de bal te vangen. Van Langenhove draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 12:0

27e minuut.
Dziarczyński geeft de bal voor. Van Langenhove rent richting de bal. Cserjés rent richting de bal. Cserjés schiet op doel. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 13:0

28e minuut.
Klungelig pakt Šlapikas de bal. Šlapikas met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tanhuanperä zal de hoekschop nemen. Cserjés springt en kopt de bal. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cserjés is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 14:0

29e minuut.
Šlapikas speelt de bal door. Baptist met een sublieme pass. Van Langenhove rent richting de bal. Cserjés rent richting de bal. Cserjés schiet op doel. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tanhuanperä de bal. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 15:0

32e minuut.
Stevens geeft een lange en hoge pass. Baptist kopt de bal weg. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stevens probeert naar een medespeler te passen. Baptist probeert naar een medespeler te passen. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 16:0

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tanhuanperä zal de hoekschop nemen. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 17:0

35e minuut.
Peters heeft problemen om de bal te vangen. Peters probeert naar een medespeler te passen. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 18:0

38e minuut.
Stevens probeert naar een medespeler te passen. Baptist kan de bal niet met de borst controleren. Baptist met een sublieme pass. Klungelig pakt Tanhuanperä de bal. Tanhuanperä schiet op doel. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tanhuanperä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 19:0

41e minuut.
Baptist onderschept slim de pass. Baptist speelt de bal door. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 20:0

42e minuut.
Melaer geeft een lange en hoge pass. Joliet rent richting de bal. Baptist verovert de bal door een tackle van achteren. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Stevens bokst de bal weg. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 21:0

44e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptist verovert de bal door een tackle van achteren. Baptist passt de bal in één keer door. Tanhuanperä heeft problemen om de bal te vangen. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Joliet kopt de bal weg. Klungelig pakt Šlapikas de bal. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä schiet op doel. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gerardos 2%, Sternocleidomastoideus 98%.
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 22:0

47e minuut.
Baptist met een sublieme pass. Daar is Van Langenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tanhuanperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cserjés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä schiet op doel. Stevens bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anders komt het veld opgelopen. Marin komt het veld opgelopen. Tanhuanperä neemt de hoekschop. Cserjés kopt de bal weg. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 23:0

49e minuut.
Tanhuanperä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cserjés heeft problemen om de bal te vangen. Cserjés speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Joliet rent richting de bal. Anders verovert de bal door een tackle van achteren. Anders probeert naar een medespeler te passen. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 24:0

51e minuut.
Stevens met een sublieme pass. Baptist kopt de bal weg. Klungelig pakt Marin de bal. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tanhuanperä de bal. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 25:0

55e minuut.
Anders passt de bal met de wreef. Yurtçu speelt de bal door. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés schiet op doel. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Joliet heeft problemen om de bal te vangen. Anders verovert de bal door een tackle van achteren. Baptist met een sublieme pass. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Stevens bokst de bal weg. Tanhuanperä met een sublieme pass. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 26:0

58e minuut.
Joliet met een sublieme pass. Daar is Dugardein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugardein geeft de bal voor. Cserjés rent richting de bal. Cserjés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Baptist passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 27:0

61e minuut.
Anders passt de bal in één keer door. De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe passt de bal in één keer door. Cserjés rent richting de bal. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Stevens bokst de bal weg. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 28:0

64e minuut.
Šlapikas speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanhuanperä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés rent richting de bal. Cserjés speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann passt de bal met de wreef. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stevens trapt de bal weg. Joliet kopt de bal weg. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Daar is Cserjés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserjés speelt de bal door. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 29:0

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tanhuanperä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cserjés rent richting de bal. Cserjés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 30:0

70e minuut.
Solares heeft problemen om de bal te vangen. Solares met een sublieme pass. De Jonghe met een sublieme pass. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Anders probeert naar een medespeler te passen. Solares is nu in balbezit. Solares passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cserjés probeert de bal met de borst te controleren. Cserjés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 31:0

73e minuut.
Marin probeert naar een medespeler te passen. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés met een sublieme pass. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Baptist probeert naar een medespeler te passen. Cserjés rent richting de bal. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 32:0

76e minuut.
Inworp. Tanhuanperä met een snelle inworp. Cserjés rent richting de bal. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 33:0

77e minuut.
Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä rent richting de bal. Seghers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanhuanperä moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tanhuanperä kan niet meer verder spelen. Sellier komt het veld opgelopen. Anders zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šlapikas onderschept slim de pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Baptist bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptist haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 34:0

79e minuut.
Šlapikas speelt de bal door. Dziarczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziarczyński geeft een lange en hoge pass. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sellier rent richting de bal. Sellier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 35:0

81e minuut.
Anders rent richting de bal. Anders met een sublieme pass. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 36:0

82e minuut.
Šlapikas passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellier met de inworp. Anders is nu in balbezit. Anders met een sublieme pass. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Baptist is nu in balbezit. Baptist passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cserjés de bal. Cserjés schiet op doel. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Anders passt de bal zonder na te denken. Sellier is nu in balbezit. Sellier passt de bal in één keer door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. De bal raakt de paal. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sellier rent richting de bal. Sellier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Stevens speelt de bal door. Anders kopt de bal weg. Klungelig pakt Cserjés de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Sellier met een snelle inworp. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 37:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gerardos 8%, Sternocleidomastoideus 92%.
Los Gerardos - Sternocleidomastoideus 37:0