Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Heusden-Voort Daring CM
Monte Titano Tactiek Arbo523Bis
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Maqomayev met een sublieme pass. Hon Wang speelt de bal door. Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar geeft een hoge lob. Şık maakt een snoekduik en kopt de bal. Eerdekens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Kuchar is nu in balbezit. Kuchar passt de bal in één keer door. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Daring CM 0:1

10e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems verovert de bal door een tackle van achteren. Illegems met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Costela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Slabbinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bytnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Illegems neemt de hoekschop. Slabbinck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Broos onderschept slim de pass. Broos probeert naar een medespeler te passen. Lineker rent richting de bal. Lineker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Daring CM 0:2

19e minuut.
Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Kuchar geeft een hoge lob. Şık kopt de bal weg. Watkins geeft een hoge lob. Lucke springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Broos rent richting de bal. Şık verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şık is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lucke neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Daring CM 0:3

45e minuut.
Inworp. Stąporski komt het veld opgelopen. Claesen komt het veld opgelopen. Pędziwiatr met een snelle inworp. Watkins geeft de bal voor. Şık maakt een snoekduik en kopt de bal. Eerdekens bokst de bal weg. Lineker springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şık rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Daring CM 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 62%, Daring CM 38%.
SV Heusden-Voort - Daring CM 0:4

50e minuut.
Watkins geeft een lange en hoge pass. Serwy heeft problemen om de bal te vangen. Şık rent richting de bal. Şık schiet op doel. Eerdekens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Daring CM 0:5

51e minuut.
Inworp. Maqomayev met een snelle inworp. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck schiet op doel. Na een snelle pass probeert Movilescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Illegems geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Slabbinck maakt een snoekduik en kopt de bal. Costela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Castillo met de inworp. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr geeft een hoge lob. Şık rent richting de bal. Şık draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Pędziwiatr is nu in balbezit. Maqomayev begaat een overtreding. Maqomayev krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Nuţiu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Illegems is nu in balbezit. Illegems geeft een lange en hoge pass. Stąporski controleert de bal met de borst. Luźny onderschept slim de pass. Luźny geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hon Wang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pędziwiatr met de inworp. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minszyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Watkins rent richting de bal. Watkins passt de bal met de wreef. Lineker is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft de bal voor. Hon Wang heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tomescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Maqomayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucke met een sublieme pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Drljan komt het veld opgelopen. Minszyk trapt de bal weg. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft een hoge lob. Drljan rent richting de bal. Drljan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Daring CM 0:6

86e minuut.
Doeltrap. Luźny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 50%, Daring CM 50%.
SV Heusden-Voort - Daring CM 0:6