Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Antwerp.FC Youth Academy Belgium
352 Tactiek WorldMid
56% Balbezit 44%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 62.6
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Ignazi heeft problemen om de bal te vangen. Ignazi passt de bal in één keer door. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka haalt uit met een fantastische trap. Koitmets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tulijoki passt de bal met de wreef. Zambrano is nu in balbezit. Oberauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oberauer krijgt een gele kaart. Zambrano raakt geblesseerd tijdens het duel. Deutsch komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zambrano krijgt zijn hoofd ertegen. Kostis bokst de bal weg.

8e minuut.
Mengüalpoğlu neemt de hoekschop. Alui-Gheorghe kopt de bal weg. Zawada geeft de bal voor. Klungelig pakt Tulijoki de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Kostis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Youth Academy Belgium 0:1

10e minuut.
Alui-Gheorghe kopt de bal weg. Zawada is nu in balbezit. Zawada passt de bal in één keer door. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Kostis bokst de bal weg.

13e minuut.
Putte rent richting de bal. Putte passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu speelt de bal door. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... Kostis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ilionescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ignazi de bal. Deutsch onderschept slim de pass. Deutsch geeft de bal voor. Tulijoki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Deutsch met een sublieme pass. Putte rent richting de bal. Putte passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kostis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siikalampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putte speelt de bal door. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Oberauer geeft een hoge lob. Putte rent richting de bal. Putte geeft een lange en hoge pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Zawada probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mengüalpoğlu passt de bal met de wreef. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki schiet op doel. Kostis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 70%, Youth Academy Belgium 30%.
R. Antwerp.FC - Youth Academy Belgium 0:1

46e minuut.
Zawada probeert naar een medespeler te passen. Deutsch speelt de bal door. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Youth Academy Belgium 0:2

48e minuut.
Daniel rent richting de bal. Daniel geeft een lange en hoge pass. Mengüalpoğlu met een sublieme pass. Daar is Tulijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - Youth Academy Belgium 0:3

60e minuut.
Tulijoki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alui-Gheorghe de bal onder controle te krijgen. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Zawada passt de bal met de wreef. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu passt de bal met de wreef. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... Kostis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Deutsch met een sublieme pass. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ilionescu passt de bal in één keer door. Ignazi rent richting de bal. Ignazi passt de bal in één keer door. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 53%, Youth Academy Belgium 47%.
R. Antwerp.FC - Youth Academy Belgium 0:3