Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Mattes-Q cassiopeia
MQ Tactiek rupsje
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Mareček rent richting de bal. Mareček draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pisarski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandereet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mareček maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - cassiopeia 0:1

15e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Inworp. Nuţiu met een snelle inworp. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Llamas passt de bal in één keer door. Pisarski is nu in balbezit. Mareček onderschept slim de pass. Mareček haalt uit met een fantastische trap. Bellini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - cassiopeia 0:2

27e minuut.
Górnikowski geeft de bal voor. Oniṣoarã is nu in balbezit. Vandereet onderschept slim de pass. Vandereet geeft een lange en hoge pass. Mareček krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Janssens de bal onder controle te krijgen. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstrepen speelt de bal door. Janssens is nu in balbezit. Janssens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Górnikowski onderschept slim de pass. Górnikowski passt de bal in één keer door. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet haalt uit met een fantastische trap. Bellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bogaert schiet op doel. Oniṣoarã probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - cassiopeia 0:3

43e minuut.
Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kohut de bal. Llamas is nu in balbezit. Llamas geeft een lange en hoge pass. Madar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 61%, cassiopeia 39%.
FC-Mattes-Q - cassiopeia 0:3

60e minuut.
Kohut passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Cabello de bal onder controle te krijgen. Verstrepen speelt de bal door. Mareček is nu in balbezit. Mareček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - cassiopeia 0:4

87e minuut.
Gümüştan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verstrepen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janssens is nu in balbezit. Janssens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Llamas is nu in balbezit. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu speelt de bal door. Raimondi is nu in balbezit. Raimondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González Flores speelt de bal door. Klungelig pakt Górnikowski de bal. Raimondi rent richting de bal. Raimondi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 63%, cassiopeia 37%.
FC-Mattes-Q - cassiopeia 0:4