Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griffin Dark SC Lokeren - Temse
peper hells R Tactiek terugtrekkeuh
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
58.3 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Vantongerloo geeft de bal voor. Saleas kopt de bal weg. Klungelig pakt Orabona de bal. Orabona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Altıncı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncı geeft de bal voor. Spelbos kan de bal niet met de borst controleren. Saleas rent richting de bal. Saleas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen begaat een overtreding. Snitko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Snitko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tătaru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - SC Lokeren - Temse 0:1

8e minuut.
Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kékesi begaat een overtreding. Tătaru raakt geblesseerd tijdens het duel. zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Tsutsumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Altıncı is nu in balbezit. Spelbos begaat een overtreding. Altıncı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orabona met een snel genomen vrije trap. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo geeft de bal voor. Saleas maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghudari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Griffin Dark - SC Lokeren - Temse 1:1

14e minuut.
Altıncı rent richting de bal. Altıncı passt de bal in één keer door. Humphreys is nu in balbezit. Saleas verovert de bal door een tackle van achteren. Saleas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Verheyen geeft de bal voor. Orabona is nu in balbezit. Tywczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Cuervo de bal. Cuervo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tywczyński rent richting de bal. Tywczyński passt de bal zonder na te denken. Altıncı is nu in balbezit. Orabona rent richting de bal. Orabona haalt uit met een fantastische trap. Ghudari bokst de bal weg.

30e minuut.
Gutfeld met een sublieme pass. Klungelig pakt Tătaru de bal. Wat een zware overtreding van Ivanets ... Strafschop! Ivanets krijgt een gele kaart. Tătaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutfeld zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - SC Lokeren - Temse 1:2

37e minuut.
Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo geeft een hoge lob. Saleas probeert de bal aan de voet te houden. Orabona rent richting de bal. Orabona schiet op doel. Ghudari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffin Dark 36%, SC Lokeren - Temse 64%.
Griffin Dark - SC Lokeren - Temse 1:2

48e minuut.
Altıncı met een snelle inworp. Tywczyński rent richting de bal. Tywczyński geeft de bal voor. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Saleas speelt de bal door. Orabona is nu in balbezit. Humphreys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Humphreys krijgt een gele kaart. Orabona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saleas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ghudari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

50e minuut.
Gutfeld onderschept slim de pass. Gutfeld met een sublieme pass. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Tsutsumi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - SC Lokeren - Temse 1:3

52e minuut.
Altıncı passt de bal met de wreef. Tywczyński met een sublieme pass. Altıncı is nu in balbezit. Altıncı geeft de bal voor. Orabona springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ghudari probeert naar een medespeler te passen. Altıncı kopt de bal weg. Saleas rent richting de bal. Saleas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Orabona rent richting de bal. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orabona rent richting de bal. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. geeft een hoge lob. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Tsutsumi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffin Dark - SC Lokeren - Temse 1:4

90e minuut.
Parsons verovert de bal door een tackle van achteren. Parsons geeft een lange en hoge pass. Cuervo rent richting de bal. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Orabona krijgt zijn hoofd ertegen. Ghudari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffin Dark 33%, SC Lokeren - Temse 67%.
Griffin Dark - SC Lokeren - Temse 1:4