Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Loboys Benfica Saints
442 Tactiek mourinho
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten good
formidable Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Blanc met een sublieme pass. Klungelig pakt Bianco de bal. Ordu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ordu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Blanc probeert naar een medespeler te passen. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo rent richting de bal. Porozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Benfica Saints 0:1

18e minuut.
Martens geeft een hoge lob. Fernández Nicolás probeert de bal met de borst te controleren. Săvoiu rent richting de bal. Porozo rent richting de bal. Porozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bronner probeert naar een medespeler te passen. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martens. Martens krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kijoś met een sublieme pass. Martens heeft problemen om de bal te vangen. Bianco rent richting de bal. Bianco haalt uit met een fantastische trap. Jęsiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Benfica Saints 0:2

30e minuut.
Camalov speelt de bal door. Villafañe rent richting de bal. Met opzet legt Blanc zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Blanc naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Keihäs speelt de bal door. Porozo is nu in balbezit. Kijoś geeft een hoge lob. Hadjiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Loboys 49%, Benfica Saints 51%.
FC Loboys - Benfica Saints 0:2

46e minuut.
Çüngüş komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Porozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porozo passt de bal in één keer door. Bianco rent richting de bal. Bianco schiet op doel. Jęsiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Fatihy geeft de bal voor. Hrehoruk heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada draait met de bal, schiet en ... Camalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Benfica Saints 1:2

56e minuut.
Diaconeasa geeft de bal voor. Porozo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Villafañe neemt vlug de vrije trap. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada geeft de bal voor. Paal! Camalov bokst de bal weg.

70e minuut.
Blūms speelt de bal door. Fatihy bereikt de bal nog maar net als eerste. Çüngüş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fatihy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blūms wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner geeft de bal voor. Bianco kopt de bal weg. Porozo is nu in balbezit. Porozo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keihäs rent richting de bal. Keihäs geeft een hoge lob. Porozo controleert de bal met de borst. Porozo haalt uit met een fantastische trap. Jęsiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Benfica Saints 1:3

89e minuut.
Blūms passt de bal zonder na te denken. Diaconeasa onderschept slim de pass. Klungelig pakt Biesiada de bal. Biesiada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Benfica Saints 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Loboys 34%, Benfica Saints 66%.
FC Loboys - Benfica Saints 2:3