Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst SixSons
3_5_2_a Tactiek 6sons_8
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 62.7
zwak Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Kordemir rent richting de bal. Kordemir speelt de bal door. Foroni speelt de bal door. de Heusch rent richting de bal. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Foroni passt de bal zonder na te denken. Pendiye is nu in balbezit. Pendiye probeert naar een medespeler te passen. Vannuten rent richting de bal. Vannuten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SixSons 0:1

11e minuut.
Philippe geeft een hoge lob. Daar is Regghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannuten rent richting de bal. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SixSons 0:2

13e minuut.
Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez geeft een lange en hoge pass. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten draait met de bal, schiet en ... Timmermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Foroni verovert de bal door een tackle van achteren. Foroni passt de bal in één keer door. Vannuten rent richting de bal. Vannuten schiet op doel. Timmermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SixSons 0:3

19e minuut.
Foroni speelt de bal door. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Regghe de bal onder controle te krijgen. Timmermans bokst de bal weg.

20e minuut.
Kordemir is nu in balbezit. Kordemir passt de bal in één keer door. Foroni probeert naar een medespeler te passen. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Forrez met een sublieme pass. Foroni rent richting de bal. Foroni met een sublieme pass. Vannuten rent richting de bal. Vannuten draait met de bal, schiet en ... Timmermans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Forrez onderschept slim de pass. Forrez geeft een hoge lob. de Heusch controleert de bal met de borst. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Hazard met een harde bal richting middenveld. Habuczki kopt de bal weg. de Heusch probeert de bal met de borst te controleren. de Heusch draait met de bal, schiet en ... Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Regghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten onderschept slim de pass. Vannuten schiet op doel. Timmermans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SixSons 0:4

28e minuut.
Timmermans probeert naar een medespeler te passen. Habuczki kopt de bal weg. Vannuten rent richting de bal. Vannuten draait met de bal, schiet en ... Timmermans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SixSons 0:5

31e minuut.
Pendiye probeert naar een medespeler te passen. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten passt de bal zonder na te denken. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Timmermans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Roels is nu in balbezit. Foroni is nu in balbezit. Foroni passt de bal in één keer door. de Heusch rent richting de bal. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fordel rent richting de bal. Fordel geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pendiye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Heusch maakt een snoekduik en kopt de bal. Timmermans bokst de bal weg. Daar is Hazard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannuten rent richting de bal. Vannuten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hazard de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SixSons 0:6

37e minuut.
Pendiye rent richting de bal. Klungelig pakt Pendiye de bal. Pendiye passt de bal zonder na te denken. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pendiye geeft een hoge lob. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch draait met de bal, schiet en ... Timmermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 81%, SixSons 19%.
hbt aalst - SixSons 0:6

46e minuut.
Pendiye rent richting de bal. Pendiye passt de bal zonder na te denken. Vannuten rent richting de bal. Vannuten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SixSons 0:7

49e minuut.
Habuczki onderschept slim de pass. Habuczki speelt de bal door. Kordemir probeert naar een medespeler te passen. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch schiet op doel. Timmermans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Foroni passt de bal met de wreef. Vannuten rent richting de bal. Vannuten passt de bal in één keer door. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Foroni passt de bal met de wreef. Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye passt de bal in één keer door. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Roels kan de bal niet met de borst controleren. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye rent richting de bal. Pendiye haalt uit met een fantastische trap. Timmermans probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Timmermans trapt de bal weg van het doel. Kordemir kopt de bal weg. Daar is de Heusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Anthonissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye passt de bal zonder na te denken. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten schiet op doel. Timmermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pendiye geeft een lange en hoge pass. de Heusch probeert de bal aan de voet te houden. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch onderschept slim de pass. de Heusch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vannuten is nu in balbezit. Vannuten passt de bal zonder na te denken. Pendiye rent richting de bal. Pendiye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SixSons 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 75%, SixSons 25%.
hbt aalst - SixSons 0:8