Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alluzion Preatorians
Labiteadudul Tactiek tactico
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Gržan rent richting de bal. Gržan passt de bal in één keer door. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek schiet op doel. Rotariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Preatorians 0:1

7e minuut.
Kołodziejek rent richting de bal. Huckerby is nu in balbezit. Kołodziejek onderschept slim de pass. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Rotariu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Inworp. Riponi met de inworp. Vučković speelt de bal door. Forestier rent richting de bal. Forestier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Erkenev verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziejek is nu in balbezit. Sack maakt een afschuwelijke overtreding. Sack krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi speelt de bal door. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia draait met de bal, schiet en ... Baetens bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baetens speelt de bal door. Erkenev kopt de bal weg. Raphael geeft de bal voor. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Rotariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Erkenev rent richting de bal. Erkenev met een sublieme pass. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Rotariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Preatorians 0:2

43e minuut.
Gržan is nu in balbezit. Gržan passt de bal met de wreef. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Preatorians 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 51%, Preatorians 49%.
Alluzion - Preatorians 0:3

46e minuut.
Erkenev passt de bal in één keer door. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu begaat een overtreding. Hacıoğlu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kołodziejek is nu in balbezit. Sack legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołodziejek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołodziejek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rotariu met een sublieme pass. Gržan kopt de bal weg. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Stańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gržan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gržan passt de bal in één keer door. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek schiet op doel. Rotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Preatorians 0:4

58e minuut.
Boveda met een sublieme pass. Gržan is nu in balbezit. Gržan passt de bal met de wreef. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Forestier bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartz geeft een lange en hoge pass. Gržan rent richting de bal. Gržan schiet op doel. Rotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Erkenev verovert de bal door een tackle van achteren. Erkenev passt de bal in één keer door. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Śliwa passt de bal in één keer door. Argoitia rent richting de bal. Argoitia passt de bal in één keer door. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Baetens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Preatorians 1:4

65e minuut.
Metelli geeft een hoge lob. Kołodziejek kopt de bal weg. Perianu rent richting de bal. Perianu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Preatorians 1:5

69e minuut.
Malinês geeft een hoge lob. Sack kopt de bal weg. Gržan is nu in balbezit. Gržan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Erkenev rent richting de bal. Erkenev geeft de bal voor. Gržan heeft problemen om de bal te vangen. Gržan schiet op doel. Rotariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Preatorians 1:6

74e minuut.
Ulacia rent richting de bal. Perianu verovert de bal door een tackle van achteren. Perianu passt de bal zonder na te denken. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Perianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raphael rent richting de bal. Raphael passt de bal in één keer door. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Erkenev met een sublieme pass. Gržan rent richting de bal. Gržan passt de bal zonder na te denken. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Rotariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Metelli met de inworp. Gržan rent richting de bal. Gržan geeft een hoge lob. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - Preatorians 1:7

87e minuut.
Forestier verovert de bal door een tackle van achteren. Forestier speelt de bal door. Riponi is nu in balbezit. Riponi speelt de bal door. Śliwa geeft een lange en hoge pass. Baetens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 60%, Preatorians 40%.
Alluzion - Preatorians 1:7