Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeshua HaMashiach Al Samha FC
424 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 23.1
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Szakács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badarică met een sublieme pass. Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Al Samha FC 1:0

13e minuut.
Badarică geeft een lange en hoge pass. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Bożan heeft problemen om de bal te vangen. Bożan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Bożan is nu in balbezit. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Verberckmoes onderschept slim de pass. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel. Kalkbrenner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Al Samha FC 2:0

27e minuut.
Driesen geeft de bal voor. Doll bereikt de bal nog maar net als eerste. Doll geeft een hoge lob. Šeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeša passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ponsaerts rent richting de bal. Driesen verovert de bal door een tackle van achteren. Driesen passt de bal met de wreef. Bożan rent richting de bal. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Doll trapt de bal weg van het doel. Šeša kopt de bal weg. Daar is Bożan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gasparetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Bożan de bal. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan verovert de bal door een tackle van achteren. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Al Samha FC 3:0

39e minuut.
Daar is Kodres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodres geeft een lange en hoge pass. Lahaye kan de bal niet met de borst controleren. Bożan rent richting de bal. Bożan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Driesen probeert naar een medespeler te passen. Aldi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lahaye. Lahaye krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lahaye geeft een hoge lob. Bożan is nu in balbezit. Gerlo rent richting de bal. Bożan onderschept slim de pass. Bożan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshua HaMashiach 25%, Al Samha FC 75%.
Yeshua HaMashiach - Al Samha FC 3:0

53e minuut.
Lahaye probeert naar een medespeler te passen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doll bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan is nu in balbezit. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Al Samha FC 4:0

57e minuut.
Penninck passt de bal in één keer door. Badarică is nu in balbezit. Badarică met een sublieme pass. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lahaye onderschept slim de pass. Badarică onderschept slim de pass. Badarică probeert naar een medespeler te passen. Bożan is nu in balbezit. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Verberckmoes trapt de bal weg van het doel. Daar is Šeša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badarică met een sublieme pass. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Al Samha FC 5:0

71e minuut.
Driesen met een sublieme pass. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács met een sublieme pass. Badarică rent richting de bal. Badarică geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Szakács geeft de bal voor. Doll heeft problemen om de bal te vangen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Driesen verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ... Doll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Driesen kopt de bal weg. Bożan is nu in balbezit. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Al Samha FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshua HaMashiach 28%, Al Samha FC 72%.
Yeshua HaMashiach - Al Samha FC 6:0