Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacazette dello Sport eendracht zandberg aalst
442 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Asani geeft een hoge lob. Yeşne is nu in balbezit. Lafon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lafon krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Klungelig pakt Asani de bal. Herren verovert de bal door een tackle van achteren. Herren speelt de bal door. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Zisopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Ramasubraman onderschept slim de pass. Ramasubraman geeft de bal voor. Tondel rent richting de bal. Tondel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Herren controleert de bal met de borst. Herren geeft de bal voor. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal. Detal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 0:1

13e minuut.
Golec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosnowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kabała is nu in balbezit. Kabała passt de bal met de wreef. Zisopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisopoulos haalt uit met een fantastische trap. Golec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 1:1

18e minuut.
Forrez met een sublieme pass. De Brul rent richting de bal. Met opzet legt Tondel zijn tegenspeler op de grond. Tondel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lafon geeft de bal voor. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne passt de bal in één keer door. Zisopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisopoulos haalt uit met een fantastische trap. Bilucaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Glaza rent richting de bal. Muscă speelt de bal door. Glaza is nu in balbezit. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 1:2

23e minuut.
Đuričić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramasubraman is nu in balbezit. Yoshizawa rent richting de bal. Yoshizawa passt de bal in één keer door. Haller rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Sosnowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosnowiec speelt de bal door. Zisopoulos is nu in balbezit. Zisopoulos schiet op doel. Golec probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Yoshizawa is nu in balbezit. Yoshizawa passt de bal in één keer door. Haller rent richting de bal. Haller geeft de bal voor. Glaza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 56%, eendracht zandberg aalst 44%.
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 1:3

46e minuut.
Yoshizawa verovert de bal door een tackle van achteren. Haller rent richting de bal. Forrez verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshizawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshizawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zisopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zisopoulos de bal. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Bilucaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 2:3

61e minuut.
Kabała probeert naar een medespeler te passen. Sosnowiec rent richting de bal. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Bilucaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 3:3

67e minuut.
Skrzyński onderschept slim de pass. Skrzyński probeert naar een medespeler te passen. Yeşne rent richting de bal. Zisopoulos rent richting de bal. Zisopoulos haalt uit met een fantastische trap. Bilucaglia bokst de bal weg.

71e minuut.
Haller controleert de bal met de borst. Haller passt de bal in één keer door. Herren is nu in balbezit. Herren haalt uit met een fantastische trap. Detal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Haller rent richting de bal. Haller schiet op doel. Detal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 3:4

75e minuut.
Kabała rent richting de bal. Đuričić verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričić passt de bal in één keer door. Glaza is nu in balbezit. Glaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 3:5

77e minuut.
Golec met een sublieme pass. Daar is Herren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herren passt de bal zonder na te denken. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Escauriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escauriza geeft een hoge lob. Kabała met een sublieme pass. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 4:5

80e minuut.
Yoshizawa onderschept slim de pass. Yoshizawa passt de bal in één keer door. Glaza is nu in balbezit. Glaza draait met de bal, schiet en ... Detal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 4:6

83e minuut.
Sosnowiec rent richting de bal. Herren is nu in balbezit. Herren passt de bal zonder na te denken. Yoshizawa rent richting de bal. Yoshizawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 4:7

85e minuut.
Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Kabała rent richting de bal. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă speelt de bal door. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshizawa is nu in balbezit. Yoshizawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glaza is nu in balbezit. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 4:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 66%, eendracht zandberg aalst 34%.
Lacazette dello Sport - eendracht zandberg aalst 4:8