Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam HO Veltem
442 Tactiek mid
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen average


10e minuut.
Ryckeghem geeft een hoge lob. Chadli kopt de bal weg. Klungelig pakt Coranga de bal. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. Eröz bokst de bal weg.

12e minuut.
Paissan probeert naar een medespeler te passen. Järvelin is nu in balbezit. Qualls tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qualls krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Wellens passt de bal zonder na te denken. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden met een sublieme pass. Järvelin rent richting de bal. Järvelin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Korbut de bal onder controle te krijgen. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls passt de bal in één keer door. Lalinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Järvelin kopt de bal weg. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli onderschept slim de pass. Järvelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - HO Veltem 0:1

28e minuut.
Chadli is nu in balbezit. Chadli met een sublieme pass. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Eröz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Lalinga is nu in balbezit. Korbut is nu in balbezit. Korbut passt de bal in één keer door. Van Cutsem rent richting de bal. Van Cutsem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 61%, HO Veltem 39%.
chanelteam - HO Veltem 0:1

48e minuut.
Wellens onderschept slim de pass. Wellens met een sublieme pass. Bruckmann met een sublieme pass. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bruckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vanderheyden de bal. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Eröz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - HO Veltem 0:2

58e minuut.
Hongwei passt de bal zonder na te denken. Wellens is nu in balbezit. Van Cutsem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Cutsem draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Van Dael de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sapag komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Meerbergen komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Meerbergen rent richting de bal. Meerbergen geeft een lange en hoge pass. Vanderheyden kopt de bal weg. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Qualls passt de bal in één keer door. Hongwei is nu in balbezit. Hongwei passt de bal met de wreef. Korbut is nu in balbezit. Korbut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 59%, HO Veltem 41%.
chanelteam - HO Veltem 0:2