Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:10
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: TheDeadzone
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12331
fc_thekillers RFC Liègeois 04
nieuwe opstellin Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.3 gemiddelde waardering 37.6
matig Schieten goed
goed Passen zwak
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Pielesiak met een sublieme pass. Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu geeft een lange en hoge pass. Talledo rent richting de bal. Talledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pekuysal met een snelle inworp. Kujovič is nu in balbezit. Kujovič passt de bal in één keer door. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade schiet op doel. Boulard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pekuysal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujovič probeert naar een medespeler te passen. da Qualidade bereikt de bal nog maar net als eerste. da Qualidade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
da Qualidade rent richting de bal. Steels is nu in balbezit. da Qualidade onderschept slim de pass. da Qualidade haalt uit met een fantastische trap. Boulard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - RFC Liègeois 04 1:0

22e minuut.
Wevere passt de bal zonder na te denken. Xiaoyu met een sublieme pass. Kujovič probeert naar een medespeler te passen. da Qualidade is nu in balbezit. da Qualidade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boulard trapt de bal weg. Kujovič kopt de bal weg. Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - RFC Liègeois 04 2:0

36e minuut.
Xiaoyu geeft de bal voor. Vannorti heeft problemen om de bal te vangen. Talledo rent richting de bal. Talledo schiet op doel. Steels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Aragón probeert naar een medespeler te passen. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu onderschept slim de pass. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Klungelig pakt Kujovič de bal. Kujovič probeert naar een medespeler te passen. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade passt de bal zonder na te denken. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Boulard bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Wevere met een snelle inworp. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. da Qualidade is nu in balbezit. da Qualidade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 31%, RFC Liègeois 04 69%.
fc_thekillers - RFC Liègeois 04 2:0

50e minuut.
Inworp. Egerszegi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steels probeert de bal met de borst te controleren. Talledo is nu in balbezit. Talledo haalt uit met een fantastische trap. Boulard bokst de bal weg.

54e minuut.
Vannorti probeert de bal met de borst te controleren. Vannorti verovert de bal door een tackle van achteren. Smolders rent richting de bal. Smolders schiet op doel. Boulard probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vannorti geeft een hoge lob. Kujovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujovič passt de bal in één keer door. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade draait met de bal, schiet en ... Boulard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - RFC Liègeois 04 3:0

64e minuut.
da Qualidade kopt de bal weg. Daar is Pielesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Talledo is nu in balbezit. Talledo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kujovič passt de bal met de wreef. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade passt de bal in één keer door. Daar is Talledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pekuysal met de inworp. Kujovič speelt de bal door. Daar is da Qualidade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Qualidade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - RFC Liègeois 04 4:0

81e minuut.
Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak passt de bal in één keer door. da Qualidade bereikt de bal nog maar net als eerste. da Qualidade haalt uit met een fantastische trap. Boulard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - RFC Liègeois 04 5:0

90e minuut.
Aragón rent richting de bal. Aragón passt de bal in één keer door. Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere draait met de bal, schiet en ... Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - RFC Liègeois 04 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 23%, RFC Liègeois 04 77%.
fc_thekillers - RFC Liègeois 04 5:1