Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Méhari Club Foot Hammere København
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 29.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Aldazabal probeert naar een medespeler te passen. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thắng is nu in balbezit. Hoàng Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - Hammere København 0:1

8e minuut.
Beglaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paulsen rent richting de bal. Kirsaar begaat een overtreding. Kirsaar krijgt een gele kaart. Paulsen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Paulsen kan niet meer verder spelen. Ahlefeldt komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Aldazabal is nu in balbezit. Aldazabal passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thắng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sadoyan passt de bal met de wreef. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht passt de bal met de wreef. Gammelholm rent richting de bal. Gammelholm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing Méhari Club Foot - Hammere København 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Méhari Club Foot 51%, Hammere København 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Méhari Club Foot - Hammere København 1:1

48e minuut.
Nystedt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jõe met de inworp. Aldazabal geeft een lange en hoge pass. Jurišić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Beglaryan kopt de bal weg. Klungelig pakt Aldazabal de bal. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Aldazabal onderschept slim de pass. Aldazabal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jõe probeert naar een medespeler te passen. Ahlefeldt rent richting de bal. Ahlefeldt passt de bal in één keer door. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - Hammere København 2:1

79e minuut.
Woodhams met de inworp. Sadoyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bendt Skov-Nielsen. Bendt Skov-Nielsen krijgt een gele kaart. Sadoyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sadoyan met een snel genomen vrije trap. Kirkebye heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thắng draait met de bal, schiet en ... Sigurdsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kirkebye rent richting de bal. Kirkebye geeft een lange en hoge pass. Bendt Skov-Nielsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - Hammere København 3:1

88e minuut.
Nystedt met een sublieme pass. Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thắng is nu in balbezit. Hoàng Thắng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sigurdsson met een harde bal richting middenveld. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hoàng Thắng de bal. Hoàng Thắng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Méhari Club Foot 49%, Hammere København 51%.
Racing Méhari Club Foot - Hammere København 3:1