Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slagelse B og I FC Havndal
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Trolle speelt de bal door. Haargård heeft problemen om de bal te vangen. Mathiesen begaat een overtreding. Mathiesen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn probeert naar een medespeler te passen. Blavnsfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blavnsfeldt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gammeltoft de bal onder controle te krijgen. Teilmann bokst de bal weg. Daar is Gammeltoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blavnsfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Blavnsfeldt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gjødstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Uldahl is nu in balbezit. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper verovert de bal door een tackle van achteren. Harper geeft een hoge lob. Paal!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuesen met de inworp. Skovenborg rent richting de bal. Trolle verovert de bal door een tackle van achteren. Trolle passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Slagelse B og I - FC Havndal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slagelse B og I 39%, FC Havndal 61%.
Slagelse B og I - FC Havndal 0:1

58e minuut.
Stilling rent richting de bal. Gjødstrup is nu in balbezit. Stilling begaat een overtreding. Stilling krijgt een gele kaart. Gjødstrup raakt geblesseerd tijdens het duel. Gjødstrup met een snel genomen vrije trap. Lynggård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynggård draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Trolle geeft de bal voor. Bjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gårdsted onderschept slim de pass. Lynggård rent richting de bal. Lynggård schiet op doel. Thorning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gårdsted passt de bal zonder na te denken. Uldahl probeert de bal aan de voet te houden. Kirkebye is nu in balbezit. Uldahl rent richting de bal. Uldahl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slagelse B og I 49%, FC Havndal 51%.
Slagelse B og I - FC Havndal 0:1