Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoopsAreBack 1.FC Hernals Wien
loop4 Tactiek W&W
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
67.8 gemiddelde waardering 44.1
formidable Schieten average
formidable Passen good
excellent Verdedigen good


16e minuut.
Ziegner probeert naar een medespeler te passen. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca speelt de bal door. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ćmich maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ziegner kopt de bal weg. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki schiet op doel. Kaljula probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Czarniecki rent richting de bal. Neuburger is nu in balbezit. Czarniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap. Kaljula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - 1.FC Hernals Wien 1:0

27e minuut.
Klelis geeft een lange en hoge pass. Villareal probeert naar een medespeler te passen. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft een lange en hoge pass. Czarniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaljula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Arnautović met een snelle inworp. Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich geeft een hoge lob. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 32%, 1.FC Hernals Wien 68%.
LoopsAreBack - 1.FC Hernals Wien 1:0

46e minuut.
Ćmich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciuchta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bruzzone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villareal met de inworp. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta geeft een lange en hoge pass. Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Roşca passt de bal zonder na te denken. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyre rent richting de bal. Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ciuchta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Roşca speelt de bal door. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki draait met de bal, schiet en ... Kaljula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - 1.FC Hernals Wien 2:0

76e minuut.
Ziegner kan de bal niet met de borst controleren. Zehetner probeert naar een medespeler te passen. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - 1.FC Hernals Wien 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 32%, 1.FC Hernals Wien 68%.
LoopsAreBack - 1.FC Hernals Wien 3:0