Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vape Nation FC 5kyfall Football Club
Normal Tactiek Diamond
34% Balbezit 66%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 48.7
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Šalina passt de bal in één keer door. Piękny probeert naar een medespeler te passen. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki heeft problemen om de bal te vangen. Pajęcki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Piękny passt de bal met de wreef. Matevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matevosyan passt de bal in één keer door. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Rohrweck met een harde bal richting middenveld. Herrlich kan de bal niet met de borst controleren. Herrlich passt de bal met de wreef. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Šalina heeft problemen om de bal te vangen. Šalina passt de bal met de wreef. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. Rohrweck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:1

11e minuut.
Herrlich rent richting de bal. Herrlich passt de bal zonder na te denken. Šalina probeert naar een medespeler te passen. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:2

14e minuut.
Herrlich probeert de bal aan de voet te houden. Piękny rent richting de bal. Piękny passt de bal met de wreef. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Matevosyan met een sublieme pass. Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina passt de bal met de wreef. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rohrweck met een harde bal richting middenveld. Herrlich kopt de bal weg. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:3

23e minuut.
Weinzierl onderschept slim de pass. Inworp. Herrlich met de inworp. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rohrweck trapt de bal weg van het doel. Neulinger kopt de bal weg. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki schiet op doel. Rohrweck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrlich met een snelle inworp. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klehr de bal onder controle te krijgen. Rohrweck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Norger heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Haliti is nu in balbezit. Haliti passt de bal in één keer door. Matevosyan speelt de bal door. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:4

28e minuut.
Šalina passt de bal in één keer door. Matevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Matevosyan geeft de bal voor. Pajęcki maakt een snoekduik en kopt de bal. Rohrweck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Piękny passt de bal met de wreef. Šalina geeft een lange en hoge pass. Klehr heeft problemen om de bal te vangen. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:5

33e minuut.
Hauptmann heeft problemen om de bal te vangen. Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina passt de bal zonder na te denken. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:6

35e minuut.
Daar is Šalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalina probeert naar een medespeler te passen. Matevosyan speelt de bal door. Daar is Pajęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajęcki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hauptmann rent richting de bal. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walendziuk passt de bal in één keer door. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hauptmann heeft problemen om de bal te vangen. Matevosyan rent richting de bal. Matevosyan passt de bal met de wreef. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Inworp. Matevosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:7

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rohrweck niet meer kan verder spelen. Untersberger komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich passt de bal zonder na te denken. Piękny met een sublieme pass. Daar is Pajęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajęcki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vape Nation FC 94%, 5kyfall Football Club 6%.
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:7

46e minuut.
Matevosyan passt de bal in één keer door. Piękny is nu in balbezit. Piękny passt de bal in één keer door. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:8

52e minuut.
Piękny passt de bal met de wreef. Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pajęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matevosyan is nu in balbezit. Matevosyan geeft een lange en hoge pass. Neulinger kopt de bal weg. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:9

56e minuut.
Šalina kopt de bal weg. Weinzierl heeft problemen om de bal te vangen. Piękny onderschept slim de pass. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Untersberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Herrlich is nu in balbezit. Herrlich speelt de bal door. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki schiet op doel. Untersberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:10

61e minuut.
Herrlich schiet op doel. Matevosyan is nu in balbezit. Matevosyan passt de bal in één keer door. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Untersberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Norger geeft de bal voor. Inworp. Matevosyan met de inworp. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:11

64e minuut.
Klima rent richting de bal. Klima passt de bal in één keer door. Weinzierl heeft problemen om de bal te vangen. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:12

65e minuut.
Klima probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gottlieb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Pajęcki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Šalina passt de bal in één keer door. Matevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matevosyan met een sublieme pass. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Matevosyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Escobés de bal. Escobés geeft de bal voor. Pajęcki heeft problemen om de bal te vangen. Pajęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:13

70e minuut.
Kastenhuber komt het veld opgelopen. Zimmerbauer komt het veld opgelopen. Prokop komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zimmerbauer met een sublieme pass. Norger is nu in balbezit. Pajęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Pajęcki schiet op doel. Untersberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:14

76e minuut.
Escobés passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matevosyan de bal. Matevosyan passt de bal met de wreef. Pajęcki controleert de bal met de borst. Pajęcki schiet op doel. Untersberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ghillani geeft een hoge lob. Prokop rent richting de bal. Prokop met een sublieme pass. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Doeltrap. Gasselich komt het veld opgelopen. Untersberger trapt de bal weg. Šalina kopt de bal weg. Pajęcki heeft problemen om de bal te vangen. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Untersberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Matevosyan speelt de bal door. Šalina is nu in balbezit. Šalina probeert naar een medespeler te passen. Prokop is nu in balbezit. Prokop draait met de bal, schiet en ... Untersberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:15

85e minuut.
Pajęcki is nu in balbezit. Prokop rent richting de bal. Neulinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop verovert de bal door een tackle van achteren. Prokop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Matevosyan is nu in balbezit. Matevosyan passt de bal met de wreef. Pajęcki controleert de bal met de borst. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Untersberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Escobés bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobés passt de bal in één keer door. Daar is Pajęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajęcki schiet op doel. Untersberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vape Nation FC 84%, 5kyfall Football Club 16%.
Vape Nation FC - 5kyfall Football Club 0:16