Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Vodka Squadra Viola
532 - C3,2 Tactiek wurzel
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
23 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 57.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
good Verdedigen good


2e minuut.
Fijał met een sublieme pass. Neslan rent richting de bal. Neslan passt de bal met de wreef. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Döbrögi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Wrockowiak probeert naar een medespeler te passen. Daerden rent richting de bal. Daerden passt de bal zonder na te denken. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Golanko met een snelle inworp. Daar is Fijał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijał geeft de bal voor. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balotti onderschept slim de pass. Balotti probeert naar een medespeler te passen. Jendrúch is nu in balbezit. Jendrúch passt de bal zonder na te denken. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Balotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Karahristov de bal. Karahristov met een sublieme pass. Wiśniewski is nu in balbezit. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap. Stronach bokst de bal weg.

13e minuut.
Sztorc rent richting de bal. Sztorc geeft een hoge lob. Golanko kopt de bal weg. Wiśniewski is nu in balbezit. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Neusiedl onderschept slim de pass. Daerden is nu in balbezit. Daerden geeft een hoge lob. Neslan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Squadra Viola 0:1

23e minuut.
Ivančo rent richting de bal. Ivančo passt de bal zonder na te denken. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nedorost rent richting de bal. Nedorost passt de bal met de wreef. Jendrúch is nu in balbezit. Jendrúch geeft een hoge lob. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiśniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Vodka - Squadra Viola 1:1

25e minuut.
Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński speelt de bal door. Daerden probeert naar een medespeler te passen. Neslan is nu in balbezit. Neslan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Balotti met een sublieme pass. Ivančo rent richting de bal. Ivančo geeft een lange en hoge pass. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Squadra Viola 2:1

32e minuut.
Balotti kopt de bal weg. Nedorost probeert de bal met de borst te controleren. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski is nu in balbezit. Wiśniewski schiet op doel. Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Wiśniewski passt de bal met de wreef. Jendrúch probeert de bal met de borst te controleren. Jendrúch passt de bal in één keer door. Wiśniewski rent richting de bal. Wiśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wiśniewski is nu in balbezit. Wiśniewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balotti de bal. Balotti geeft de bal voor. Wiśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrockowiak is nu in balbezit. Wiśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Squadra Viola 3:1

45e minuut.
Fijał passt de bal met de wreef. Fiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiala geeft een hoge lob. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Şirinov de bal. Döbrögi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 45%, Squadra Viola 55%.
Blue Vodka - Squadra Viola 3:1

54e minuut.
Golanko onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balotti met de inworp. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel. Stronach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Balotti met een snelle inworp. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo geeft een hoge lob. Wiśniewski springt en kopt de bal. Stronach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Karahristov speelt de bal door. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wrockowiak. Wrockowiak krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Jendrúch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jendrúch geeft de bal voor. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Stronach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Squadra Viola 4:1

70e minuut.
Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber passt de bal zonder na te denken. Daerden rent richting de bal. Daerden geeft een lange en hoge pass. Neslan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Jendrúch de bal. Jendrúch passt de bal in één keer door. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daerden geeft een lange en hoge pass. Fijał kopt de bal weg. Sztorc controleert de bal met de borst. Klosterhuber onderschept slim de pass. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Döbrögi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Wiśniewski passt de bal zonder na te denken. Balotti met een sublieme pass. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Squadra Viola 5:1

82e minuut.
Doeltrap. Stronach met een harde bal richting middenveld. Jendrúch kopt de bal weg. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jendrúch passt de bal met de wreef. Balotti is nu in balbezit. Balotti passt de bal met de wreef. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel. Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wiśniewski is nu in balbezit. Wiśniewski schiet op doel. Stronach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Squadra Viola 6:1

86e minuut.
Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber passt de bal met de wreef. Fijał speelt de bal door. Daerden is nu in balbezit. Daerden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 53%, Squadra Viola 47%.
Blue Vodka - Squadra Viola 6:1