Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans Vindobona AFC Austrian Black Knights
defensivst Tactiek ws
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 57.1
average Schieten incredible
average Passen good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Franzen rent richting de bal. Pflaster onderschept slim de pass. Pflaster passt de bal in één keer door. Fröch is nu in balbezit. Fröch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kaźmierczyk speelt de bal door. Vilhena geeft een hoge lob. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:1

12e minuut.
Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Šurbatović is nu in balbezit. Šurbatović passt de bal in één keer door. Pflaster rent richting de bal. Pflaster haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hirschberg kan de bal niet met de borst controleren. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg begaat een overtreding. Hirschberg krijgt een gele kaart. Jevčák raakt geblesseerd tijdens het duel. Franzen met een snel genomen vrije trap. Sunar is nu in balbezit. Sunar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dönmez geeft een hoge lob. Inworp. Gorni met een snelle inworp. Sunar rent richting de bal. Sunar geeft een hoge lob. Paal! Baron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jevčák springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Šurbatović geeft een hoge lob. Pflaster is nu in balbezit. Gorzelak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorzelak krijgt een gele kaart. Pflaster is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pflaster neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pietrkiewicz bokst de bal weg. Pflaster rent richting de bal. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:2

19e minuut.
Šurbatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbatović geeft een lange en hoge pass. Pflaster kopt de bal weg. Fröch is nu in balbezit. Fröch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg met een sublieme pass. Dönmez geeft een lange en hoge pass. Pflaster krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Hirschberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg passt de bal zonder na te denken. Šurbatović is nu in balbezit. Šurbatović geeft een hoge lob. Pflaster maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietrkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martínez Ruiz trapt de bal weg van het doel. Sunar kopt de bal weg. Pflaster rent richting de bal. Pflaster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster passt de bal in één keer door. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch schiet op doel. Pietrkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Šurbatović de bal. Šurbatović geeft de bal voor. Martínez Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:3

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Mendes da Silva de bal onder controle te krijgen. Fröch is nu in balbezit. Fröch passt de bal met de wreef. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rutkowski onderschept slim de pass. Hirschberg met een sublieme pass. Fröch rent richting de bal. Pflaster rent richting de bal. Pflaster schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Seiberth is nu in balbezit. Seiberth geeft een lange en hoge pass. Pflaster rent richting de bal. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:4

43e minuut.
Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Christler onderschept slim de pass. Christler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šurbatović de bal. Šurbatović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 64%, AFC Austrian Black Knights 36%.
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:4

55e minuut.
Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes da Silva rent richting de bal. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster draait met de bal, schiet en ... Pietrkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:5

61e minuut.
Franzen geeft een lange en hoge pass. Sunar heeft problemen om de bal te vangen. Šurbatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbatović geeft een lange en hoge pass. Fröch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pietrkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Martínez Ruiz de bal. Paal!

63e minuut.
Pflaster kopt de bal weg. Franzen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fröch is nu in balbezit. Fröch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:6

72e minuut.
Gorni verovert de bal door een tackle van achteren. Gorni speelt de bal door. Fröch rent richting de bal. Fröch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:7

75e minuut.
Franzen geeft een lange en hoge pass. Vilhena speelt de bal door. Hirschberg geeft een hoge lob. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch is nu in balbezit. Mendes da Silva onderschept slim de pass. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:8

81e minuut.
Šurbatović speelt de bal door. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes da Silva is nu in balbezit. Fröch onderschept slim de pass. Fröch draait met de bal, schiet en ... Paal! Fröch rent richting de bal. Fröch schiet op doel. Pietrkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:9

83e minuut.
Fröch rent richting de bal. Fröch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gorni de bal. Pflaster rent richting de bal. Pflaster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pietrkiewicz trapt de bal weg. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg geeft een lange en hoge pass. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch schiet op doel. Pietrkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fröch is nu in balbezit. Fröch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 71%, AFC Austrian Black Knights 29%.
Spartans Vindobona - AFC Austrian Black Knights 0:10